През вчерашния ден Джон Иснър изигра своя последен двубой в

...
През вчерашния ден Джон Иснър изигра своя последен двубой в
Коментари Харесай

Иснър: Не съм готов за емоциите в момента; искам да бъда запомнен просто като добър човек

През вчерашния ден Джон Иснър изигра своя финален дуел в професионалния тенис, отстъпвайки на сънародника си Майкъл Мо в петсетова борба. Впоследствие Биг Джон не съумя да сдържи страстите си и на последвалата си конференция се разплака, като за следващ път разкри какъв брой тежко му е да се раздели с професионалния спорт.

" Тенисът е голяма част от живота ми и ми е извънредно мъчно да кажа довиждане. Всеки знае, че този миг все в миналото ще настъпи, само че не съм квалифициран за страстите, които ме обземат сега. Най-важното от всичко е, че отвън корта имам един необикновен живот и нямам самообладание да изживея всяка секунда от него отсега нататък.

Какво е моето завещание в тениса? Не мога да кажа сигурно. Искам най-много да бъда запомнен от моите сътрудници като човек, с който елементарно можеш да се схванеш отвън корта. Мисля, че съм имал страхотни взаимоотношения както с предшествениците ми и моите връстници, по този начин и с по-младите играчи. Винаги ще бъда отсреща, когато се нуждаят от помощ. Искам моето завещание да бъде това, че съм привлекателен и добър човек ", показа 208-сантиметровият американец през сълзи.

John Isner was crying in his final press conference:

“Tennis has been a huge part of my life. It’s tough to say goodbye. Eventually this day would come. It’s hard to prepare for the emotions. Most importantly, I have an amazing life. I look forward to every second of that ”…
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)
 

 

Оцени тази публикация: Иснър: Не съм подготвен за страстите в момента; желая да бъда запомнен просто като добър човек Мирела Николова --> Коментари
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР