През вчерашния ден (3 април) над големи части от страната

...
През вчерашния ден (3 април) над големи части от страната
Коментари Харесай

Парадокс: Дъжд вали, а пръскачките поливат СНИМКИ

През вчерашния ден (3 април) над огромни елементи от страната се изля мощен пролетен дъжд. Сред тях попадна и Асеновград, където жена стана очевидец на занимателна, само че и нелепа преживелица.

Тя вървяла по алея в крайречния парк в града, когато видяла, че системата за напояване работи с цялостна мощ - на инат на дъждовното време.

" Ще оставя това тук, с цел да се посмеят хората в този дъждовен ден. 03.04.2023, ", отбелязва Ксюша М. Тя споделя за случката в обществената мрежа Фейсбук, където неуместната обстановка буди неразбиране, само че и отвращение. Водата въпреки всичко ще би трябвало да се заплати, а и нужно ли е изкуствено напояване при сходно време? Това са някои от констатациите и терзанията, изразени от асеновградчани.

Някои от тях настояват, че са видели работещи напоителни уреди и в други елементи на града, а други се пробват да преглеждат случката от занимателната ѝ страна. Някои означават, че по всяка възможност системата е автоматизирана, а по този начин се е стигнало и до поливане в дъждовната вечер.

Вижте мненията, споделени от локалните поданици.

" А на квартал " Запад " изсъхнаха дръвчетата, които засяха, заради липса на дъжд ", твърди Георги Г.  " Тъща споделя на шурей си да полее градината, а той и споделя, че вали. Тя му дава отговор да си вземе чадър ", напомня си вицовете по тематиката Димо Д.
  " Да, аз видях в кръговото на " Молинари " също, само че нямаше по какъв начин да спра. Предполага се, че по всички паркове и градинки напоителните системи са в цялостна редовност и работят по заложения график ", отбелязва Петър К.
 

" Това е автомат с часовник. Голяма част от тях пръскат в посока асфалта. Според мен общината би трябвало да има отворен телефон 24/7 за сигнали от жители ", разяснява Деби Т.  " Водата ще я заплащат жителите с нарасналите цени. Хич не е за смях! Не може да се каже, че регионът ни ебезводен! ", счита Мира Р. Докато асеновградчани се чудят на случката в града, синоптиците предвиждат, че в сряда времето ще се задържи облачно,  като ще има и превалявания - най-вече от дъжд.

    
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР