През уикенда Джей Ло изненада феновете си с новината, че

...
През уикенда Джей Ло изненада феновете си с новината, че
Коментари Харесай

Истинска любов: Джей Ло била гола във ваната, когато Бен Афлек ѝ предложил брак!

През уикенда Джей Ло изненада почитателите си с новината, че се е сгодила за повторно за любовта на живота си - Бен Афлек.

Неостаряващата певица обаче не показа елементи от самото предложение с феновете си, само че това не продължи дълго. Лопес разкри по какъв начин тъкмо е получила второто си предложение за брак от Афлек в своя нюзлетър “On the JLo”.

“В събота вечер бях на най-любимото си място на света (правех си вана с балончета), тогава моят хубав обичан падна на колене и ми предложи” - написа разчувстваната Джен.

“Хвана ме тотално неподготвена и единствено го погледнах в очите, по едно и също време смеейки се и плачейки” - добавя тя.

Джей Ло, която бе сгодена за Бен Афлек през 2002 година, преди двамата да се разделят през 2004 година разкри още: “Опитвах се да осъзная обстоятелството, че след 20 години това ми се случва още веднъж. Бях изцяло безмълвна и той ме попита “Това да ли значи?”, а аз споделих: “ДА, несъмнено че ДА”.

“Усмихвах се мощно, а сълзи падаха по лицето ми, усещах се толкоз щастлива и цяла. Не беше блестящо, само че беше най-романтичното нещо, което бих могла да си показва - тиха съботна вечер вкъщи и двама индивида, които си дават обещание постоянно да бъдат един до различен. Двама индивида с огромен шанс, които имаха втори късмет за любовта си” - разкрива още тя.

Звездата добави и любопитна информация за новия си годежен пръстен. Американските медии прецизират, че първият пръстен, който тя получи от Афлек през 2002 година бе с розов елмаз - на стойност 2.5 милиона $, а новият пръстен на звездата е със зелен елмаз и съгласно специалистите коства към 10 милиона $.

“Зеленото постоянно е било моят късметлийски цвят и от в този момент нататък сигурно ще продължава да бъде” - написа тя.

Дженифър Гарнър, за която Афлек бе женен от 2005 до 2018-а година разкри, че тя и трите им деца са знаели за предлагането преди то да стане обществено притежание. Малко по-рано пък стана ясно, че Гарнър изцяло поддържа романса на своя някогашен брачен партньор и счита, че Джей Ло е “чудесен човек и невероятна майка”.

Това ще бъде втори брак за Бен Афлек и четвърти за Лопес. Певицата бе омъжена за Охани Ноа, последва къс брак с Крис Джъд, а през 2004 година Джей Ло се омъжи за Марк Антъни, с който се разведе през 2014 г.Двамата имат близнаци - Емма и Макс, които са на 14 г.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР