През целия си живот до днес, Жан-Пол Белмондо е считан

...
През целия си живот до днес, Жан-Пол Белмондо е считан
Коментари Харесай

Най-съкровените желания на жената мъжът трябва да чете със затворени очи - ЖАН-ПОЛ БЕЛМОНДО

През целия си живот до през днешния ден, Жан-Пол Белмондо е считан за най-големия поробител на женски сърца, макар че самичък си постави прозвището „ противен красавец “.

Като юноша Белмондо се увлича повече от бокс и футбол, в сравнение с от което и да е изкуство. Бил и много избухлив по темперамент – три пъти го изключват от учебно заведение за сборичкване със съученици.

След развода на родителите си, стартира да мечтае да стане прочут артист, с който те да се гордеят… След години ще признае, че е желал да ги „ накаже “ за раздялата им…

Следва шеметна кариера. Белмондо е играл в над 100 кино лентата и има над 40 функции в театъра. До 52-годишната си възраст не разрешава в комплицираните и рискови епизоди да го замества каскадьор.

В резултат на упорството си, при едно рухване от канара получава тежка контузия в гърба. Чак на 60 взема решение да се откаже от бойните подиуми с думите: „ Не желая да наподобявам на летящ дядо! “

Преподавателите му в академията, където в началото е признат, постоянно му напомняли, че няма по какъв начин да играе ухажор, тъй като девойките щели да изпаднат „ в смут “. Очевидно са бъркали, тъй като Белмондо става един от най-харесваните мъже в света!

Ако една жена се съобщи прекомерно елементарно, след това провежда опозиция с диверсионни способи.

Жените след тридесетте се намират в най-хубавата си форма, само че мъжете след тридесетте са прекомерно остарели, с цел да го схванат.

Изкушението е парфюм, който вдишваш, до момента в който не поискаш да имаш целия флакон.

Жената е единственият подарък, който се опакова самичък.

Най-съкровените стремежи на една жена мъжът би трябвало да може да чете със затворени очи.

За мен аргументите на сърцето са по-важни от причините на разсъдъка.

Трябва да вървиш по своят път. Не мисли за никого. Прави това, което искаш. Всеки играе посвоему.

с Делон в Half a Chance

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР