През този ден е препоръчително да се ограничи комуникацията или

...
През този ден е препоръчително да се ограничи комуникацията или
Коментари Харесай

Стрелци, бъдете по-смели в любовта. Оптимистичен ден за Козирога

През този ден е целесъобразно да се ограничи връзката или най-малко да не се изключват неприятните диалози. В противоположен случай, всичко може да приключи с натрупването на негативна сила и свада.

Овен – Днес ще ви би трябвало бърза реакция, дейности, самодейност, само че се пробвайте да намерите баланс, тъй че да няма прекалено ползване на вашата сила, както и материални запаси. Възможни са провокации от сътрудници или съперници, пробвайте се да избегнете спорове.

Телец – Денят е неподходящ за сериозна работа, затова, в случай че няма опция да го пропуснете, като да вземем за пример почивен ден, би трябвало да се концентрирайте върху решаването на вторични работни въпроси, без които обаче не можете да минете.

Близнаци – Може да отнеме повече време за осъществяване на настоящите задания, в сравнение с сте възнамерявали. Вие сте известни измежду противоположния пол, намерете способи за хармонично съчетаване на мъжките и женски правила.

Рак – Днес е по-добре да не вършиме нищо небрежно, тъй като по този метод можете да извършите всяка, даже и най-простата задача по метод, който от своя страна ще докара до "ефект на доминото ", когато неточност следва неточност.

Лъв – Мистерии, секрети могат да бъдат изяснени, неточности или съзнателно погрешна и изкривена информация може да се разкрие. Акцентът ще бъде прибавен към вътрешните, скрити процеси. Има чувство за напрежение, пораждат доста въпроси, свързани с работа и други.

Дева – Не поемайте съществени задания - те няма да бъдат увенчани с триумф. От връзката с други хора - освен непознати, само че и близки и другари е по-добре да се откажете, това няма да докара до нищо, с изключение на досадни разногласия, свада, която да продължи дълго време.

Везни – Денят, в който можете и би трябвало да се отървете от това, което е надживяло времето си – както остарели неща, които не сте носили отдавна, по този начин и връзки, които от дълго време не ви носят изгода или наслаждение.

Скорпион – Не е най-хубавият ден за дейни дейности – както в професионалния, по този начин и в персоналния живот: във всеки случай е желателно да сте пасивни, или даже по-добре – въобще да не вършиме нищо.

Стрелец – Има няколко значими въпроса, които ще би трябвало да решите. Опитайте се да бъдете допустимо най-дискретни и да предприемете дейности в точното време. Що се отнася до любовта и романтиката, би трябвало да поемете самодейността в свои ръце.

Козирог – Няма потребност да изпълнявате доста задания по едно и също време, в този момент можете да се отпуснете и да вършиме всичко поредно. Днес ще чувствате нараснал оптимизъм, възприятие за лично достолепие.

Водолей – Имате доста повече мощ и сила, в сравнение с в предходния интервал. Но тази сила може да не се освободи по най-хубавия метод, а посредством кавги и разправии с сътрудници. Възможни са остри несъгласия и спорове с сътрудници и чиновници.

Риби – Търсите отговори и решения. Не забравяйте обаче, че доста зависи от ъгъла, от който гледате на нещата. Ако измененията гледната си точка и погледнете нещата по друг метод, решението ще пристигна единствено при вас.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР