През тази година се навършват 15 години от създаването на

...
През тази година се навършват 15 години от създаването на
Коментари Харесай

Фенове на Ботев и техните деца засадиха 42 дървета около новия стадион Христо Ботев

През тази година се навършват 15 години от основаването на една от най-дейните организации в жълто-черното семейство - " Бригада Тракия ". Този празник ще бъде маркиран с разнообразни начинания като първата от тях „ Засади дърво – създай бъдеще “ стана факт през днешния ден.

" Вдъхновени от миналогодишната самодейност на Ботев (Пловдив) под надпис „ 110 бебета за 110 години Ботев Пловдив “ положихме старания в реализирането на концепция за засаждане на 42 дръвчета на територията на стадион " Христо Ботев " като подарък за цялата жълто-черна общност от членовете, децата и фамилиите на " Бригада Тракия ".

След доста диалози и срещи със експерти от Аграрен университет-Пловдив, шефа на Оперативна програма " Градини и паркове " Веселин Козарев, зам. шефа на общинското дружество Георги Николаев, Петър Петров-собственик на Вип Гарденс ЕООД (специализирана в ландшафтно планиране, озеленяване, поддръжка, поливни системи), Симеон Ведев-собственик на Геосим ЕООД (декоративен разсадник в с. Скутаре) и други съидейници - закупихме 42 дръвчета от типа " Ясен ", които да създадат територията на нашият дом по-привлекателна в градската среда.

Искаме да изразим своята признателност за организацията на Оперативна програма „ Градини и паркове “ в лицето на шефа господин Веселин Козарев и заместител шефа Георги Николаев, за доставката на дръвчетата и потребните препоръки от господин Симеон Ведев (Геосим ЕООД) и за идното подаяние от страна на господин Петър Петров (Вип Гарденс ЕООД) на ниски храстчета в саксиите на дръвчетата, които ще придават още по-красив тип на региона към Колежа!

Вярваме, че с този акт сме още една крачка по-близо до завръщането ни на Колежа!

Оставаме с вяра, че виновните фактори за поддържане на положителната среда към стадиона ще се грижат за нашето дело и ще поливат постоянно насажденията! ", пишат уредниците на самодейността.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР