През студения октомври абонатите на Топлофикация София са се отоплявали

...
През студения октомври абонатите на Топлофикация София са се отоплявали
Коментари Харесай

"Топлофикация София": Повечето сметки за парно за октомври са до 100 лева

През студения октомври клиентите на " Топлофикация София " са се отоплявали два пъти повече, по отношение на същия месец предходната година. Това дава съображение на отоплителното сдружение да разгласи, че сметките за парно преобладаващо - 73%, ще са до 100 лв.. За 17 % от клиентите цената ще е сред 100 и 150 лева, а самооколо половин % от сметките за месеца ще са на стойност над 300 лева

" Тази година захлаждането стартира още при започване на октомври и парното беше пуснато 19 дни по-рано спрямо 2020 година, когато отоплителният сезон стартира на 28 октомври. Повечето отопляеми дни през месеца и нарастването на цената на топлинната сила с 20 % от 1 юли тази година, оказват въздействие върху месечните сметки ", аргументират се от отоплителното сдружение.

Октомврийските сметки към този момент са налични онлайн на toplo.bg, в партньорските мрежи и в центровете за обслужване на клиенти, оповестиха от " Топлофикация София ".

Поне 50% ще нарастнат парното и топлата вода от 1 януари идната година, предвижда Кремен Георгиев, ръководител на Асоциацията на топлофикациите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР