През следващото денонощие облачността ще е разкъсана предимно значителна. Около

...
През следващото денонощие облачността ще е разкъсана предимно значителна. Около
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето във вторник

През идващото денонощие облачността ще е раздрана най-вече забележителна. Около и след обяд в доста региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, тук-там, основно в Западна България, краткотрайно интензивни и с гръмотевици. Ще продължи да духа сдържан, в Източна България краткотрайно мощен вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са от 8° до 13°, а оптималните - сред 18° и 23°, по-ниски по Черноморието 15-18°.

Над планините облачността ще е забележителна. В следобедните часове ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд, тук-там с гръмотевици. Над 2000 метра дъждът ще е от сняг. Ще духа сдържан до мощен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра - към 4°.

По Черноморието ще има раздрана най-вече забележителна облачност. Ще духа сдържан до краткотрайно мощен вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 15°-18°. Температурата на морската вода е 13-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 14.05.2019 слънцето ще изгрее в 06:06 часа и ще залезе в 20:41 часа. Продължителност на деня 14:35 часа.

На 14.05.2019 луната ще изгрее в 15:32 часа и ще залезе в 03:59 часа. Осветеност на диска в 0h UT 72 %. Фаза на луната: след първа четвърт преди пълнолуние.

Национален институт по метеорология и хидрология

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР