През следващите шест месеца България ще бъде водена от това

...
През следващите шест месеца България ще бъде водена от това
Коментари Харесай

Ева Майдел: Думата единство ще ни води по време на Председателството ни

През идващите шест месеца България ще бъде водена от това да бъде добър балансьор и водещата дума в нашето Председателство ще е единение, разяснява пред Bulgaria On AIR евродепутатът Ева Майдел.

Конкретните цели са доста ясни, изясни тя и подсети, че те са обвързани в действителност с думата единение.

„ Предизвикателствата пред България са много по – огромни в сравнение с преди 10 години, когато ние станахме член на Европейски Съюз. Някой път тъкмо дребните страни съумяват да създадат повече “, сподели още Майдел и попита: „ Защо да не успеем да откри България верния баланс? “

По думите й държавното управление на България има вярната политика по отношение на Шенген и Еврозоната. „ За страдание по тематиката Шенген има една единствена страна, която има своите запаси. Посещението обаче на Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила и министър председателят на Холандия са значими в това отношение за нас “, добави Майдел. Тя изясни още, че Председателството ни дава опция да приказваме тъкмо по тези тематики.

Във връзка с Брекзит, Ева Майдел съобщи, че не счита, че той ще се трансформира в слабост на европредседателството на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР