През следващите месеци предстоят да се появят доста звездни бебета,

...
През следващите месеци предстоят да се появят доста звездни бебета,
Коментари Харесай

Baby shower: БГ звездни бебета, които очакваме в момента

През идващите месеци предстоят да се появят много звездни бебета, които около родителите си ще станат известни незабавно след раждането си. Ето кои родни инфлуенсърки на драго сърце споделиха всичко за своите бременности и ни направиха част от своето премеждие през този интервал:

Бояна Генова

Актрисата, която нашумя с ролята си в българския сериал „ София – Ден и Нощ “, безусловно всеки миг може да роди първородния си наследник. Сигурни сме, че двамата с половинката ѝ Манол с неспокойствие чакат вълнуващия миг. Снимки по време на бременността ѝ не липсваха, тъй че чакаме още повече фрагменти на дребния левент.

Виж още: Комплексар или воин? Хейт заля сръбската риалити звезда от " Игри на волята "

Мила Савова

Още една русокоска влиза в тима на бъдещите майки. Мила Савова и Сами Хосни също всеки миг би трябвало да станат родители на момченце. По сторитата им виждаме, че двамата нямат самообладание към този момент. Много спорт ще пада в това семейство, когато дребният мъж порасне. 

Виж още: Пука ѝ на плитките! Хейт скъсва Вики от " Игри на волята ", тя смени визията

Джулиана Гани

Ето на това се споделя тим от русокоски на бъдещи мами. Родната плеймейтка Джулиана Гани и половинката ѝ Теодор чакат наследника при започване на идната година. Колкото до пола, Джулката към момента не е оповестила публично дали още веднъж ще е момче, само че в мненията под една от своите фотоси без да желае се издаде, че ще е горда майка на две момчета, защото тя към този момент има един наследник от фитнес инструктора Илиян Найденов.

Виж още: Краят на една легенда! Черната Златка стана руса, била Ким Кардашиан от AliExpress

Сузанита

Кой да повярва, че Сузанита, която значително пъти скандализираше целия интернет с държанието и външния си тип, е примерна бъдеща майка. Дъщерята на Орхан Мурад също чака момченце напълно скоро от половинката си Марк Славов. Ако всички тези майки се съберат на едно място, ще образуват същински футболен тим.

Виж още: Навръх ЧРД: Евгения и Ваня Джаферович се разделиха!

Мона Гочев

Актрисата Мона Гочев, която феновете помнят от хитовия сериал „ Революция Z ”, разкри в обществените мрежи, че фамилията ѝ ще се усили с още един член. Младата майка чака на бял свят да се появи бебе №2. През 2019 година тя и брачният партньор ѝ Радослав Гочев станаха родители на Никола, а при започване на 2023 година още веднъж ще минат по този път. За момента полът на бебето не е явен за почитателите. 

Изображение: https://www.instagram.com/boyanagenova/, https://www.instagram.com/milassavage/, https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР