През пролетта на 2018 година испанската полиция задържа 41 българи-

...
През пролетта на 2018 година испанската полиция задържа 41 българи-
Коментари Харесай

Темата на NOVA: По следите на престъпна група за продажба на деца в Испания

През пролетта на 2018 година испанската полиция задържа 41 българи- част от незаконна група, контролираща бизнес с обири и плът в Испания.

Проучване на NOVA демонстрира, че същата скица работи от най-малко година в минимум 3 страни на два континента. Цената на децата, които се търгуват, зависи от уменията им в кражбите. На ниските равнища в престъпната подчиненост вземат участие и малолетни девойки, които съгласно испанската полиция са продадени от родителите си сред 20 000 и 30 000 евро.
 продажба на деца
Репортерът Владислава Тричкова и операторите Емил Александров и Георги Георгиев потеглиха по следите на групата , с цел да снимат по какъв начин работи незаконната скица както в България, по този начин и в Испания. Пред камерата на NOVA застава една от джебчийките, която споделя за какво е отпътувала и по какъв начин от ученичка в българско учебно заведение се е оказала част от един непредвиден непознат свят. За първи път ще приказват родители, които съгласно испанската полиция, са продали децата си. Зрителите ще видят и уредниците, които окупират освен живота на жертвите си.

Разработката „ Окупатори “ ще бъде излъчена в „ Темата на NOVA “ в неделя (7 октомври), незабавно след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР