През пролетта и началото на лятото на 2023 г. ударите

...
През пролетта и началото на лятото на 2023 г. ударите
Коментари Харесай

Командирът на руското опълчение - Белия рекс: Нашите набези в Рус...

През пролетта и началото на лятото на 2023 година ударите на съветското министерство на защитата на територията на Руската федерация станаха топ вест за доста международни медии. Днес RDK шумно се завръща в осведомителното пространство: дружно с легиона „ Свобода на Русия “ и „ Сибирския батальон “ оповестиха, че са навлезли в граничната територия на Русия. В отговор Путин съобщи, че бойците на тези формирования „ желаят да осуетят изборите и да завземат територии за замяна “.

„ Руският доброволчески корпус “ обаче води война против Русия и на територията на Украйна: повече от година той организира взаимни специфични интервенции един до друг със спецподразделението на Тимур ГУР на Министерството на защитата. Офицерът от тази част с повиквателна " Иванов " разказва бойците от Червената войска като едни от най-мотивираните и всеотдайни бойци, с които в миналото е трябвало да се бие.

 

По-долу е съкратена версия на диалога с командира на RDK White Rex.

 

- Гражданите на Руската федерация оцениха ли вашите нападения на територията на Русия?

 

- Според мен и съветското общество, и военно-политическото управление на страната изпитаха същински потрес в този миг. Определено предизвикахме страст. И още една седмица ни хванаха там, макар че бяхме от дълго време у дома.

Тогава някакви идиоти тичаха из местата, където бяхме, и ни викаха за някакъв " почтен пердах ". Е, това е смешно. Но в никакъв случай нямаше да получим такова отражение от Руската федерация, в случай че не бяхме улучили задачата.

White Rex отбелязва, че набезите на Червената войска в Русия, от една страна, са шокирали съветското военно-политическо управление и самите руснаци, а от друга, са впечатлили позитивно украинската войска

 

Разбира се, комфортно е да седите у дома на дивана, да пиете чай и да гледате по какъв начин „ нашите момчета отлично бомбардират украинските градове “, тъй като сте надалеч от тази война. И тогава - бам, и ние пресичаме държавната граница на Руската федерация и изясняваме на всички: момчета, в случай че подкрепяте тази война, даже да седите у дома на дивана, това ще ви засегне. Ще почукаме и на вашата врата и ще попитаме за присъединяване ви в тези събития и отношението ви към тях.

- Имало ли е случаи след набезите ви в Руската федерация руснаци да желаят да дойдат при вас оттова?

 

- Разбира се. Винаги, когато стартира някаква огромна наша интервенция на територията на Руската федерация, телефонът ми " избухва ", просто се " стопи ". Тоест има голям брой хора, които при такива удобни условия желаят да стигнат до RDK. И, почтено казано, ние не разбираме изцяло какво би трябвало да вършим в тази обстановка, по какъв начин да ги филтрираме, тъй като измежду тях може да има и сътрудници на въздействие, и шпиони, и диверсанти.

 

Има момчета, които минават границата на лична отговорност и рискуват да попаднат в РДК. Има истории, когато хората преплували реката, изоставяли всичко и идвали през гори, шубраци и градини, заобикаляйки минните загради и съветските граничари.

 

Това е готино, несъмнено. И тези момчета тогава се демонстрират доста добре. Това е оптималната мотивация. Но, употребявайки тази опция, бих желал да припомня на всички, че имаме публични канали за набиране на личен състав, които би трябвало да се употребяват.

По думите на Никитин, броят на доброволците, които желаят да се причислят към РДК, нараства доста на фона на новините за сполучливите интервенции на " Руското опълчение "

- Убийството на съветския водач, който вкара боен хеликоптер в Украйна в границите на специфичната интервенция на ССР на Министерството на защитата " Синица ", повлия ли на настроенията в РДК и на броя на искащите да се причислят към вас?

- Убийството на Максим Кузминов, несъмнено, повлия до известна степен върху нас върху настроенията в съветския доброволчески корпус. Това е неприятно събитие. Ние сме врагове на Руската федерация и мирният живот за нас е вероятен единствено след цялостното заличаване и деконструкция на режимите на Путин и Кремъл. В противоположен случай ориста на Максим може да ни чака всички.

Максим имаше задоволително храброст и просветеност, с цел да открадне хеликоптер с двама военнослужещи от Министерството на защитата на Руската федерация и да го закара на територията на Украйна. Но е тъпо, че той нямаше задоволително трикове, с цел да легне на дъното.

 

Както и преди, получаваме разнообразни оферти от територията на Руската федерация. Тоест, не мога да кажа, че убийството му е имало някакъв прекомерно мощен, отрицателен психически резултат върху тези, които биха желали да тръгнат по неговите стъпки.

 

Неговата гибел е урок за всички нас. Следователно е невероятно да се отпуснете във всеки случай, само че и никой няма да смъкна знамето на битката поради това.

 

- Можете да бъдете войник ​​на RDC даже на територията на самата Русия. Как наподобява?

 

- Хората, които желаят да се включат в битката, само че нямат опция да изоставен територията на Руската федерация, пишете ни в чатбота или други наши публични канали за връзка.

 

Ние споделяме: „ Момчета, има разнообразни форми на гражданско непокорство. Изберете на какво сте подготвени и какво можете. Можете ли да ни дадете потребна информация? Хайде! Може ли да напишете на стената „ Слава на РДК “ на публично място? Направете го. Можете ли да разлепите листовки или да запалите военна машина? Добре. "

White Rex високо прави оценка смелостта и мотивацията на бойците от RDC, настоящи подземен на територията на Русия

 

Ясно е, че някои сътрудници на ФСБ могат и ни пишат по този начин. Но изпълняваме редица задания за инспекция.

 

Всъщност ние към този момент имаме пълноценна подземна мрежа на територията на Русия, която продължаваме да развиваме. Дерайлират влакове, горят здания, горят доброволчески центрове, където се събират помощи за бойци от съветското министерство на защитата.

 

Момчетата, които работят на територията на Руската федерация, са обезверени смелчаци и герои в моите очи.

 

- Една от интервенциите, които РДК планираше да организира на територията на Руската федерация, беше отвличането на Алексий Навални от колонията. Как трябваше да наподобява?

- Въпреки обстоятелството, че възгледите на Алексей и моите възгледи за политиката, историята, стопанската система се разграничават, Алексей имаше доста сериозна тежест като фактор за дестабилизиране на политическата обстановка в Русия.И, несъмнено, като съдружник в битката против Путин режим, Алексей сигурно ще донесе изгода Поради това искахме да го освободим.

 

Знаехме, че би трябвало да се сложи от колонията във Владимир, само че до края не знаехме къде. Планът беше до известна степен холивудски: нахлуване против конвоя, пукотевица, освобождение от авто-чантата и по-нататъшно превозване към Украйна. Приблизително по този начин планирахме да го създадем.

- Многократно сте споменавали, че има " руснаци " и има " руснаци ". Има и определение за " положителни руснаци ". А по какъв начин се легитимирате в РДК?

 

- Ние от РДК непрекъснато се подиграваме с тази подредба. Казваме, че сме „ неприятни руснаци “, тъй като имаме статут на терористи в Руската федерация.

 

Но като цяло би трябвало да разберете, че в случай че съветска ракета удари жилището ви, в случай че снаряд от съветски танк трансформира къщата ви в руини, в случай че патроните на съветски боец убият фамилията ви, тогава всички руснаци постоянно ще бъдат неприятни за вас. Всички ще са " кацапи ", " москали ", " гадове ", " орки ". И аз изцяло разбирам тези хора. Те имат цялостното право на тази страст, тъй като моите сънародници, хора, с които приказвам на един език, жители на Руската федерация, за този украинец са убийци, изнасилвачи, грабители и нарушители и болката постоянно ще приказва в него. Не мога да направя нищо по въпроса, за жалост.

 

- Колко постоянно срещате тази страст в отношението си?

 

- Само в интернет в мненията. След убийствата на Уткин и Пригожин насочих покана към бойците на ПВК " Вагнер ", имаше известна вълна от негативизъм: " Как смее!? Това са убийци! Кой му даде право!? Какво по дяволите имаме ли потребност от тях въобще!? Едни руснаци викат други руснаци тук на нашата земя! ". Но в международен мащаб от дълго време не сме чували неприятни неща за нас.

- Като свърши тази война, какво ще стане с РДК?

 

- Отговорът на този въпрос зависи от това какво разбираме под „ края на войната “. Ако има политическо решение за заледяване на този „ спор “, то за нас това ще значи, че приготвяме всичко за неговото топене, за нова фаза на войната с Руската федерация. Тоест РДК ще продължи да се развива като военнополитическа конструкция, да набира хора и да се приготвя за нова остра фаза на тази борба.

 

Ако приказваме за това, че Украйна е на прага на 1991 година, то за нас това е ужасно, това е победа. Но това е единствено част от него, тъй като нашата победа е знамето на РДК над Кремъл, рухването на режима.

Командирът на РДК акцентира, че " Руското опълчение " ще се бие до рухването на режима на Путин

 

Украинская истина, превод ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР