През пролетно-летния период е доста трудно за любителите на сноуборда

...
През пролетно-летния период е доста трудно за любителите на сноуборда
Коментари Харесай

Най-добрите ски курорти в света

През пролетно-летния интервал е много мъчно за феновете на сноуборда или ските да намерят уместно място за отмора. Ако обаче знаете къде да търсите, постоянно има разновидности. Сами ще се изненадате, само че съществуват няколко курортни зони, които са подобаващи за ски, през цялата година.
Това е една чудесна опция, с която може да изпробвате силата си в сложни полярни условия. Курортът Тасилак е ситуиран на един от най-северните острови на Гренландия. Официално това е датска територия. За визитата й е нужна шенгенска виза. В началото ще е мъчно да наречете това място курорт, тъй като наподобява на полярна станция. Кънките тук постоянно са изненада и постоянно предизвикателство. Освен това, няма да намерите лифтове. Самите ски писти и всички спускания са проведени от хеликоптер, а височината им е към хиляда и половина метра.
 Най-добрите ски курорти в света (част I) Най-добрите ски курорти в света (част I)
Дори в изискванията на COVID-19 авантюристичният и авантюристичен дух у доста от нас не затихва. Ето за какво подбрахме лист с най-хубавите ски...
4. Ски Дубай
Тази алтернатива може да съставлява интерес за тези, които желаят освен да карат ски, само че и да се насладят на отмора на плажа, като част от приключението си. Закритият ски курорт Ски Дубай е едно от основаните от индивида чудеса на ОАЕ. То съставлява величествен комплекс с изкуствени трудности и сняг, предлага на посетителите всичко належащо, с цел да получат тръпката от спускането.

5. Австрийски писти

Сезонът за ски в Австрия е през зимните месеци. И въпреки всичко, има три места в Алпите, където снегът не се топи през цялата година. Ето за какво, в случай че не желаете да летите до южното полукълбо, може да посетите ски курортите Melltall, Hintertux и Dachstein Glaetscher. Ски зоните, несъмнено, не са толкоз впечатляващи, както през зимата. Те са изцяло задоволителни за състезател дилетант. Важно е, авансово да се обмисли, по какъв начин ще се стигне до там. Общественият превоз ще води единствено от Инсбрук до Хинтертукс. За пътешестване до други курорти е по-добре да се наеме частна кола.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР