През последното денонощие украинските военни отблъснаха атаките на руските нашественици

...
През последното денонощие украинските военни отблъснаха атаките на руските нашественици
Коментари Харесай

Украинските военни са поразили 9 струпвания на рашистки окупационни войски, отблъснати са атаките им край 15 населени места

През последното денонощие украинските военни отблъснаха офанзивите на съветските нашественици край 15 обитаеми места. Това заяви във Facebook Генералният щаб на ВСУ. 
 
Противникът се е опитал да организира настъпателни дейности в регионите на селищата Стелмаховка, Макеевка, Червонопоповка и Белогоровка в Луганска област и Верхнекаменское, Бахмутское, Подгородное, Бахмут, Клещеевка, Андреевка, Красногоровка, Александропол, Марьинка, Победа и Новомихайловка в Донецка област.
 
През миналото денонощие украинската авиация е нанесла 9 удара по региони на концентриране на персонален състав, въоръжение и военна техника и 3 удара по позиции на зенитно-ракетните комплекси на съперника. 
 
Освен това Въоръжените сили на Украйна смъкнаха 7 противников дрона от вида Шахед-136. Ракетно-артилерийските елементи на Водоснабдителна система на Украйна поразиха командния пункт, региона за концентриране на живата мощ, два склада с муниции на съперника, както и контрабатарейната радиолокационна станция " Зоопарк ", прибавят от Генерален щаб на ВСУ.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР