През последните няколко месеца с колегите разгледахме всички електронни четци,

...
През последните няколко месеца с колегите разгледахме всички електронни четци,
Коментари Харесай

Четецът Lenovo Smart Paper - радост за очите и много скрити таланти 

През последните няколко месеца с сътрудниците разгледахме всички електронни четци, с цел да изберем най-подходящия. Искахме да създадем осведомен избор за устройство, което освен четете книги, само че и да може да се употребява за мемоари по време на срещи. Освен това да има браузър, имейл клиент и някои други екстри, които го приближават до компютър, без обаче да губим приятното аналогово чувство, което дават този вид устройства.

 читател Lenovo Smart Paper Но, както постоянно се случва, колкото повече навлизаш в спецификата на един продуктова категория, толкоз по-трудно става решението. Докато не се срещнахме с Lenovo Smart Paper.

Въпреки че почти знаехме какво да чакаме от модела, непрекъснато откривахме нещо ново, което да ни изненада.
Нека стартираме обаче с външния тип - Lenovo Smart Paper има съвременен и комфортен дизайн, употребяваните материали придават на четеца чувство за стабилност и прелестен досег.

Стилусът му е железен, супер комфортен и лек. Като цяло Lenovo Smart Paper дава чувството за първокласен премиум артикул.

Фокусът върху писането и скицирането съществува в други четци на пазара, само че, в случай че четете и водите бележки всекидневно, Lenovo Smart Paper e за вас.

Дебелината на четеца е съвсем колкото размера на USB-C врата в долния ляв ъгъл - 5.5мм. Елегантно, тънко, само че устойчиво – каквото би трябвало да бъде всяко едно устройство, което ще ни съпровожда на всички места. В офиса, в къщи, в кафето.

Един от огромните проблеми с четците и таблетите е, че постоянно ги оставяме на всевъзможни места, от време на време сядаме на тях, нерядко се случва да падат от дивана или от масата.

Тук можете да бъдете спокойни – устройството е задоволително крепко, с цел да не се поврежда, до момента в който го местите напред-назад из дома ви или инцидентно ви се изплъзне от ръцете ви.

 в случай че четете и водите бележки всекидневно, Lenovo Smart Paper e за вас

Теглото му е малко над 400 грама, което е обикновено за нещо с екрана от 10,3 инча. Дисплеят е с матово покритие, което обезврежда отражения и гълтам светлината, без да я отразява.

Екранът му работи по друг метод от всеки LCD или LED екран, който сте виждали.

Може да си водите и гласови мемоари, само че ще би трябвало да го свържете с външна колона, посредством Bluetooth 5.2. Lenovo Smart Paper има вградена Wi-Fi антена. Устройството покрива стандартите WLAN 802.11 a/b/g/n/ac, в честотния диапазон 2.4GHz – 5GHz.



Други доста значими неща - Lenovo Smart Paper преобразува освен ръкописните ни бележки в писмен текст, само че и аудио файл. Като с изключение на да съхранявате рисунки, бележки и файлове в паметта на устройството, посредством особено приложение, бихте могли да ги записвате в облак и да ги достигате след това от смарт телефон или преносим компютър.

В кутията има включен кейс, който се прикрепя към гърба и се затваря начело с магнити.

Той е моден и прелестен, като разрешава съхранението на писалката с него, както и зареждането на Smart Paper, до момента в който е затворен. Устройството автоматизирано регистрира по кое време кейсът е отворен или затворен, тъй че дисплеят да се задейства при потребност.

Детайлите, които съумяха да ни впечатлят са леко заоблените краища, даващи комфортен захват. Широката черна рамка, която обгръща мекия E-Ink екран задоволително, с цел да можете да го хванете и от двете страни. Вляво се намира и мястото за писалката, която също е железна.

Няма да Ви се наложи да зареждате особено Smart Paper Pen, тъй като се употребява новаторската технологията, която зарежда „ писалката “ до момента в който е в досег с устройството.

 в случай че четете и водите бележки всекидневно, Lenovo Smart Paper e за вас.

Като сменяте накрайниците, получавате и друг вид аксесоар към четеца - химикалка или четка, молив или маркер - зависи какви са потребностите ви сега, като екранът реагира толкоз точно на натиска, че бихте могли поставяте светлосенки, в случай че рисувате и изобщо да изпадате в детайлите, които желаете (в случай, че имате уменията за това, схваща се).

Ако пишете бележки, ще открието подготвени шаблони, в това число и петолиние.

 Lenovo Smart Paper

Общият им брой е 74, като наподобява, че е помислено за необятен кръг от действия - можете да добавяте to-do list, да чертаете, да смятате и даже да композирате като множеството от шаблоните са с безконечен брой страници.

Lenovo Smart Paper има предефинирани директни пътища до приложения като Notebook, Library, My Device и Гугъл Drive. На разположение е файлов управител, имейл, календар, часовник, калкулатор, Firefox и WPS Office. Любимите си книги може да четете с Ebook Reader.  Lenovo Smart Paper

Браузването в интернет връща чувството за четенето на вестник, леко лагва при скролване на страници с огромни фотоси, само че това е напълно обикновено за подобен вид технология. Може да отворите уебсайт с видео, само че не и да гледате видео наличието.

Въпреки че няма Гугъл Play, Lenovo Smart Paper няма грижи да подкара Android приложения, откакто свалите APK файлове от места като APKPure. Така бихте могли да употребявате на практика всевъзможни приложения, в това число Kindle, Aldiko, Kobo и което и да е друго приложение за книги.

Функцията Miracast, основана предвид на взаимната работа, разрешава на потребителите да споделят екрана си с цвят и тон към съчетаем тв приемник или екран. Този екстра бонус отваря нови вероятности за потребление на Lenovo Smart Paper, като тази да споделяте екрана по време на срещи.

Има алтернатива към четеца да свържете безжично и клавиатура.

 в случай че четете и водите бележки всекидневно, Lenovo Smart Paper e за вас.

Докато го ползвате, очите ви не усещат дискомфорт. Налични са 26 равнища за промяна на светлината съгласно средата, в която се намирате.

Разбира се, това не е устройство, което в края на деня не би трябвало да забравяте да заредите.

Батерията е с величина от 3500mAh и ще ви върне загатна за използването на Nokia с фенерче - тя ви стига да прочитете 8500 страници, което са си десетина дни прилагане.

 Lenovo Smart Paper

За по-младите консуматори, израснали със слушалки в ушите има и опцията, която, би трябвало да признаем, в действителност е приятна - става дума за режим, в който бихте могли по едно и също време да четете и да слушате музика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР