През последните няколко години Samsung успешно наложиха серията си Galaxy

...
През последните няколко години Samsung успешно наложиха серията си Galaxy
Коментари Харесай

Какво ще е бъдещето на Samsung Galaxy Z Flip

През последните няколко години Samsung сполучливо постановиха серията си Galaxy Z Flip, като не стопират да усъвършенстват моделите.
 За какво Гугъл заплати на Samsung 8 милиарда $
За какво Гугъл заплати милиарди на Samsung

Ето защо

Това лято бе представен Galaxy Z Flip 5, само че оставаше мистерия какво ще е бъдещето на модела. Дали ще има ново устройство следващата година и какво ще бъде неговото име. Е, на този въпрос вече имаме отговор.

От PhoneArena разбираме, че Samsung са записали и запазили имената за Galaxy Z Flip 6 и Galaxy Z Flip 7. Очакванията са новите версии на смарт телефона да се появят на пазара респективно през 2024 година и 2025 година

Оказва се, че корейската компания е направила този ход още през септември, само че информацията става обществено притежание едвам в този момент. Или най-малко по този начин твърди SamMobile. Именно през септември стана ясно, че е подсигурено и близкото бъдеще на Galaxy Z Fold, като тогава стана ясно, че Samsung са регистрирали Galaxy Z Fold 6 и Galaxy Z Fold 7 за 2024 година и 2025 година

Очакванията към идната версия на Galaxy Z Flip са да има осезаеми промени в камерата, като тя би трябвало да стане още по-добра. Говори се, че Samasung готвят новата версия да бъде с 50MP съществена камера. С каквато разполага и  Galaxy Z Fold 5.
 Samsung Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 и ще забележим ли по-достъпни Fan Edition версии на сгъваемите смарт телефони
Ще забележим ли по-достъпни Galaxy Z Fold и Flip Fan Edition

Радост за феновете

Твърди се, че и датчиците в камерите на двата модела, които би трябвало да забележим следващата година, ще бъдат нови - ISOCELL GNK, които се употребяват в Google Pixel 8 Pro. Беше разрушена и илюзията, че Samsung готвят по-достъпни сгъваеми смарт телефони, каквито изказвания се появиха през лятото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР