През последните месеци Новак Джокович на два пъти посети т.нар.

...
През последните месеци Новак Джокович на два пъти посети т.нар.
Коментари Харесай

Новак Джокович ще строи луксозен хотел в Рая на Земята с народни цени и безплатен за деца

През последните месеци Новак Джокович на два пъти посети така наречен „ Долина на пирамидите “ в босненския град Високо, за която локалните имат вяра, че излъчва мистична лечебна сила. Световният №1 не крие привързаността си към местността, наричайки я „ Рай на Земята “. А съгласно скорошна информация наподобява, че Джокера възнамерява да изведе любовта си към града на напълно ново равнище.

Сръбският вестник Telegraf оповестява, че международният №1 възнамерява да построи първокласен хотел във Високо. От медията настояват, че информацията им идва от доста непосредствен до Джокович източник.

„ Новак бе доста впечатлен от град Високо, босненските пирамиди и тунелите под тях, за които настояват, че 2 часа, прекарани в тях, могат да заменят една седмица отмора в планината. Новак персонално изпита това след боледуването си от ковид – възвърне се стремително и стартира да се усеща доста по-добре както физически, по този начин и душевен. Веднага по-късно той завоюва Мастърса на Синсинати и щеше да завоюва и US Open, в случай че не беше абсурда със съдията. Това бе моментът, в който той реши да даде опция на всеки да се допре до магията на босненските пирамиди “ споделя източникът.

„ Новак купи имот във Високо, където възнамерява да построи хотел. Сградата ще бъде доста първокласна и съвременна, само че все пак цените ще бъдат напълно налични, с цел да могат елементарните хора да отсядат в него без терзания. Престоят за деца ще бъде изцяло безвъзмезден “ написа още Telegraf.

В момента Джокович е във Виена, където взе участие в шампионата от веригата ATP 500 и стартира с триумф. Сърбинът към този момент се нуждае от единствено една победа, с цел да си подсигурява приключването на 2020 година като водач в ранглистата. Ако реализира задачата си, Джокера ще приключи годината като №1 за шести път в кариерата си, като по този метод ще усъвършенства достижението на Рафаел Надал и ще се изравни с Пийт Сампрас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР