През последните години населението на Пловдив видимо се увеличи, а

...
През последните години населението на Пловдив видимо се увеличи, а
Коментари Харесай

Пловдив строи още детски градини и ясли

" През последните години популацията на Пловдив очевидно се усили, а с това и броят на малчуганите, които посещават детски градини и ясли. Огромният интерес ни задължава и подтиква към строителство на нови обекти. " Това съобщи кметът Иван Тотев при старта на разширението на ДЯ " Веселушка " в регион " Източен " през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

В тази връзка той разгласи няколко в действителност положителни вести за пловдивските родители. Първата касае регион " Южен " - до няколко седмици там може да стартират процедурите за избора на реализатор на чисто новата детска градина на бул. " Александър Стамболийски " за 200 деца. По ДГ " Каменица " в регион " Централен " по всяка възможност ще се работи следващата година, разказа проектите Тотев. 

По думите му регион " Тракия " също има потребност от ново детско заведение, както и регион " Северен " - също.  За " Северен " обаче нещата към момента не са ясни, защото има наставления постройката на ДГ " Пролет " да бъде съборена поради градивен проблем, непозволяващ саниране и на нейно място да се построи нова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР