През последните две седмици можехме да се насладим на висококачествен

...
През последните две седмици можехме да се насладим на висококачествен
Коментари Харесай

Женева: Възможен мач Медведев-Тийм; Още трима представители на топ 20

През последните две седмици можехме да се насладим на първокачествен тенис по време на двете " Мастърс 1000 " съревнования в Мадрид и Рим, а от понеделник започват нови два шампионата на алено преди Откритото състезание на Франция. Този от категория 250 в Женева дава обещание да бъде в действителност забавен, като събира някои от топ състезателите при мъжете.

Акцент в жребия е завръщането на международния номер 2 Даниил Медведев, който беше навън за прочут интервал от време, откакто се подложи на интервенция за премахване на херния. Очакванията значително бяха да не забележим руснака на нито една клей конкуренция, само че наподобява, че той е изцяло възобновен и подготвен за игра. Медведев започва непосредствено от втори кръг като подложен под номер едно, където чака един всред Ришар Гаске и Джон Милман, а в четвъртфиналите е допустимо да забележим конфликт сред лидера в схемата и Доминик Тийм. Австриецът пък, от своя страна, ще се изправи в първия си мач против квалификант, а при възможен триумф може да премери сили с Александър Бублик (8).

В тази част на схемата също по този начин е и миналогодишният финалист Денис Шаповалов, който е подложен под номер 3, и също получава отмора в първия си мач. Жребият до известна степен бе благоразположен към канадеца, като той ще има за противник Иля Ивашка или Маркос Гирон. Най-долу в схемата лидер е настоящият първенец Каспър Рууд, който чака спечелилия от двойката Емил Руусувуори и Беноа Пер, а в тази половина личат още имената на Танаси Кокинакис, Фабио Фонини, Райли Опелка и Томи Пол. Тук можете да видите цялостния чоп за конкуренцията, която стартира в понеделник:

ATP250 Geneva Open main singles draw (Stan Wawrinka has pulled out of the tournament)
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР