През последните дни политико-медийно-енерГЕПИйната мафия с нескрито задоволство разпространява произведената

...
През последните дни политико-медийно-енерГЕПИйната мафия с нескрито задоволство разпространява произведената
Коментари Харесай

ТЕЦ ”Марица Изток 2” или историята на едно планирано убийство

През последните дни политико-медийно-енерГЕПИйната мафия с наяве удовлетворение популяризира създадената от тях вест, че държавната Топлоелектрическа централа ”Марица Изток 2 ” е завършила миналата 2018-та година с рекордната ЗАГУБА от над 320 милиона лв..
По този мотив и в тази връзка взех решение да ви покажа пътя към тази планувана идна гибел, с цел да ни включат в новия сезон на незаконната сапунка, който ще се споделя " Спасители в мрака ".

В него ние ще спасяваме с парите си тяхното закононарушение, а за премия ще обитаваме в мрак и мраз.

Докато гледате графиката не забравяйте, че актуалните управници идват на власт през 2009-та година Няма по-кратък и експресивен метод да се покаже резултата от тяхното ръководство. Съзнателно, целенасочено, настойчиво и преднамерено заличаване на втората по мощ електроцентрала в страната и най-голямата Топлоелектрическа централа на Балканския полуостров.

В наши дни причинителите на убийството настойчиво ни внушават, че главната причина за това са поскъпналите цени на парниковите излъчвания. Но това, естествено, надалеч не е по този начин. За обсъжданията интервал държавната Топлоелектрическа централа е " усвоила " над ЕДИН МИЛИАРД лв. за газоочистващи съоръжения, само че очевадно те не работят по предопределение или надалеч от плановите характерности. И никой не носи отговорност за това!!! От друга страна, за какво така наречен " американски " ТЕЦ-ове също не рИват, че и те работят на загуба, а вместо това благоденстват???

Настоящата министър енерГЕПИка Теменужка Петкова е с максимален стаж на тази позиция през последните 30 години от историята на България. Същата не стопира да се хвали, че ни е избавила от арктическа зима, с помощта на блестящото и ръководство на бранша. Журналистутките всеобщо раздухват лъжите и и след това миловидно ни изясняват, че няма по какъв начин да не се бръкнем още по-дълбоко, с цел да спасим... Огромната войска от енерГЕПИйни " специалисти " също ни изяснява, че единственото избавление от апокалипсиса се намира в нашите джобове.

А обикновеното и най-просто избавление е в разпростаняване на разобличенията за техните закононарушения. Не коства никакви пари, само че дава единствения късмет проведената престъпност да бъде изобличена и принудена да престане да ни

краде.

Георги Котев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР