През последните дни много хора ме тагнаха в коментари и

...
През последните дни много хора ме тагнаха в коментари и
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Никога не имало талибани, американците създадоха такива и ги вкараха в Афганистан

" През последните дни доста хора ме тагнаха в мнения и постове, като доста постоянно виждам да не се знае кои са талибаните.

Талибани, уважаеми другари, в никакъв случай не е имало исторически, преди Съединени американски щати да реши да финансира и образова пасмина уроди в Пакистан с идеологическата и финансова поддръжка на Саудитска Арабия, след това да ги вкара в Афганистан ", във Facebook.
 Съединени американски щати и десетки страни приканват талибаните да пуснат всички, които желаят да се махнат от Афганистан Съединени американски щати и десетки страни приканват талибаните да пуснат всички, които желаят да се махнат от Афганистан
Съединените щати сплотиха повече от 65 страни в апел към талибаните да разрешат на искащите да изоставен страната афганистанци да година..

" Да ви припомня на нещо? Да, на сирийските бунтовници. Сбирщина брадати стартирани като умерени бойци, обучавани в Турция и вкарвани в Сирия, отново с идеологическата и финансова поддръжка на С.Арабия. Вижте бунтовниците в Сирия, ето това са бъдещите талибани в района.



Запомнете го. В Сирия, която беше най-светската и толерантна към християните арабска страна, в този момент е разплодник на терористи.

Удивителното е, че към момента има хора, които разправят " вижте какво стана като американците напущат ". Ислямисти били идвали. В Ирак още са там, не са напускали, а през техния престой там поникна Ислямска страна, отново организация с уахабитска идеология, т.е. с идеологията на техните другари от С.Арабия.

Но и в случай че това не е задоволително, чуйте самата Хилари Клинтън по какъв начин признава и споделя за това.
 Президентът на Афганистан е напуснал страната? Президентът на Афганистан е напуснал страната?
Президентът на Афганистан Ашраф Гани е напуснал страната, по информация на афганистанския новинарски канал Tolo News, написа БГНЕС. От ка...

Никой не го крие, написа ви го и в Уикипедия: над 90000 афгани (плюс хиляди чужденци) са подготвени в Пакистан, като през днешния ден цялото управление на талибаните са от фракциите на така наречен муджахидини, най-много тези на Хизб Ислами Халис и Харакат инкитаб ислами. Или непосредствено казано: ТАЛИБАНИ=МУДЖАХИДИНИ.

Така, да преговорим. Никога не имало талибани, американците сътвориха такива. И не престават да основават в Сирия, Ирак, Либия, Йемен, Нигерия и прочие. И в никакъв случай страната не се е занимавала с опиат, преди американците да я окупират и да се трансформира в международен център на опиат.

Да си знаете за какво хиляди американци, с мозък сред ушите, подлагат на критика милитаристките примитиви в Пентагона, които сътвориха това франкенщайнско създание, което рано или късно ще се обърне против цялата западна просвета. А не е тъй като са сътрудници на Путин, както желаят да ни втълпят и замажат закононарушенията си аутлетите на същите милитаристки примати. И техните послушни тролове в мрежите.

Най-поразителното е, че същите хора и медийни стълбове, като Чарлз Листър, които необятно подкрепяха сирийската съпротива, която постановяваше шериат и гонеше християните там, където влезе, постановяваше забраждането със закони, написани по стените на градовете, в този момент реват за правата на дамите в Афганистан.
 Всички контролно-пропусквателен пункт по границите на Афганистан са окупирани от талибаните Всички контролно-пропусквателен пункт по границите на Афганистан са окупирани от талибаните
Формациите на радикалното придвижване на талибаните понастоящем управляват всички контролно-пропускателни пунктове на границата на Афгани...



Пародия.

И още нещо. В момента единствените афганистански области, които не са паднали под талибаните, са тези, в които живеят множеството хазарейци (хазара, към 10% от населението), т.е. шиитите (както ще видите на една от снимките), което може да накара и Иран да се включи във войната.



Хаос да става. Така е най-удобно. "
 Тръмп: Действията на талибаните са стимулирани от стратегическия неуспех на Съединени американски щати Тръмп: Действията на талибаните са стимулирани от стратегическия неуспех на Съединени американски щати
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува сегашния началник на Белия дом Джо Байдън за обстановката в Афганистан. " Байдън бяга от А...

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР