През последните десет дни получихме две категорични потвърждения, че България

...
През последните десет дни получихме две категорични потвърждения, че България
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел: България върви по план към еврозоната

" През последните 10 дни получихме две безапелационни потвърждения, че България върви по проект за присъединение към еврозоната. Първо Европейската централна банка разгласи публично, че стартира плануваните стрес-тестове за шест български банки, чиито резултати ще бъдат оповестени през юли 2019г. След това ЕЦБ даде зелена светлина за плануваните промени в законодателството, които ще разрешат присъединение към " чакалнята “ на еврозоната ERM II.  Затвърждаването на напредъка ни по пътя към еврото е огромен триумф, само че и отговорност за всички нас, тъй като залогът е бъдещето на България. “ Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на третия годишен народен конгрес на Предприемачи ГЕРБ на 24 ноевмри 2018г. в Поморие.

" Данните демонстрират, че в България единствено 9% от хората се усещат доста добре осведомени за еврозоната. Което ознзчава, че 9 от 10 българи са податливи на подправени вести и операции по тематиката. Затова е значимо бизнесмените, които схващат най-добре изгодите от влизането ни в еврозоната, да оборват митовете в обществото ни. “ Това добави Ева Майдел по време на изявлението си по тематика " Митове и обстоятелства за еврозоната “.

Третият народен конгрес на ПГЕРБ, който събра над 150 дребни и междинни бизнесмени от цяла България, беше открит от ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Освен него, в първия ден на събитието участваха министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, ръководителят на УС на Фонда на фондовете Мартин Дановски и икономистът от Индъстри Уоч Лъчезар Богданов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР