През последните часове в социалните мрежи гъмжи от ехидни коментари

...
През последните часове в социалните мрежи гъмжи от ехидни коментари
Коментари Харесай

Истината за “контузията” на Неймар след ритник на Паулиньо

През последните часове в обществените мрежи гъмжи от ехидни мнения на почитатели на Барселона за това по какъв начин Паулиньо бил контузил Неймар. Това се било случило по време на вчерашната подготовка на националния тим на Бразилия преди последните две квалификации за Мондиал 2018. Информациите са, че халфът на “лос кулес” бил изритал тежко досегашния ас на испанския клуб и мнозина видяха в това един отмъщение за решението на Ней Джуниър да отиде в Пари Сен Жермен.

Истината обаче е, че нападателят въобще не е с контузия. От видеозапис на въпросния епизод от тренировката (на 3:06 мин. от видеото долу) се вижда, че Паулиньо единствено препъва Неймар. След края на заниманието някогашният футболист на Сантош в действителност се събува и се хваща за огромния пръст на единия си крайник, само че участвали на тренировката прецизират, че нападателят е бил понесъл и други остри влизания по-рано по време на заниманието и то не от Паулиньо.
Neymar got injured in training by a
paulinho tackle suspicious pic.twitter.com/cVsw71j2vm
— SAUD (@LSDbarcelona) October 3, 2017

Като цяло обаче Неймар е добре и няма индикации, че може да пропусне идните дуели с Боливия (5 октомври) и Чили (10 октомври).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР