През последните часове се разигра страшна драма в социалните мрежи

...
През последните часове се разигра страшна драма в социалните мрежи
Коментари Харесай

Светльо Витков и Венци Мицов се скараха заради Слави Трифонов

През последните часове се разигра страшна драма в обществените мрежи сред Светльо Витков и досегашния му политически сътрудник Венци Мицов. Появиха се клюки, че Венци Мицов, един от създателите на " Глас национален ", е отишъл при Слави и новата му телевизия, като това се одобри като същински удар под кръста за Витков. Той разгласява своята позиция в обществените мрежи за непредвиденото решение на Мицов. Бившият вокал на " Хиподил " и сегашен на " Светльо & The Legends " се разграничи внезапно от дейностите на Мицов. Ето какво написа той в обществената мрежа Facebook, на което по-късно Венци Мицов отвърна и обясни обстановката:

" Уважаеми петли,

Дами и господа,

Като водач на Политическа партия Глас Народен съм задължен да направя изказване във връзка присъединението на члена на изпълнителния съвет на партията – господин Венцислав Мицов към екипа на Слави Трифонов.

От 2013 година съм водач на Глас Народен и нося цялата политическа отговорност както за всяко решение, деяние или позиция на партията, по този начин и непряко за държанието на всеки член или конструкция в нея. Понесох всички клюки, обвинявания, неточности, удари и мръсни номера, без да трансферирам виновност другиму, с ясното схващане, че го върша поради целостта и просперитета на организацията. Най-лесно е да си измиеш ръцете с някого, само че това не е държание на водач. От друга страна като партия на свободната воля, не съм издавал заповеди и не съм претендирал сляпо послушание. Освен в сериозни моменти. Също по този начин не съм си разрешил да върша " мръсни номера " на враговете, както и да се апелирам, а и да целувам нечии ръце, с цел да бъде реализиран триумф. Вярвам, че достолепието не е празна дума! Партньор при обективни условия – може би, само че прислужник – никому!

Днес съм задължен да се разгранича внезапно от дейностите на господин Венцислав Мицов. Разбирам, че в миг на рецесия всеки човек търси опция да обезпечи прехраната си и тази на фамилията си, само че не мога да приема " склоняването на глава " пред хора, които неведнъж са замесвали името на партия Глас Народен и моето в неоснователни обвинявания и целенасочена преднамереност.

Казано просто: Можеш да се правиш на пънкар и да отидеш на работа на чалгата, когато си свободен създател, търсещ издръжка, само че когато се обявяваш за труженик на демокрацията и изключително културата, а и се заявиш като политик зад избрана гражданска позиция – освен това в управлението на съответна партия, такова държание смятам за унизително към всички членове и симпатизанти на Глас Народен.

Може би господин Мицов не си дава сметка, че откогато се появи Глас Народен, опитите да бъде унищожена партията не са спирали, допускам, тъй като не е поемал отговорността. За този следващ удар, приближаващ от дейностите му, без значение дали от нелепост, от безпаричие или плануван от новите му работодатели, АЗ няма да нося виновността! Нито ще мълча с вяра, че хората няма да го видят или ще не помнят. Камо ли пък да ме откаже да продължа. Уважавам съперниците и враговете си, само че имам вяра в достолепието и упоритостта.

Желая триумф на господин Мицов в новото начинание.

Глас Народен продължава напред. Докогато и докъдето можем!

Светослав Витков "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР