През последните 13 века Европа е нашето вкъщи, а през

...
През последните 13 века Европа е нашето вкъщи, а през
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Бюджетният дефицит при г-н Борисов беше близък до нула, през последните 4 г. управление на ГЕРБ инфлацията беше 2,4%

През последните 13 века Европа е нашето у дома, а през последните месеци това, което се случваше в България, ни отдалечава от у дома, сподели пък евродепутатът от партията Андрей Новаков. Той акцентира, че " смяната се е случила, само че тя е злокобна ".
 
 Андрей Новаков Андрей Новаков Източник: Zonanews
" Това, което се случи, го изпитваме всички на гърба си. Няма потребност да ви пиша рап ария, с цел да ви влияя, задоволително е монотонно да чета - в Европа инфлацията е 9%, а в България - 18%. Разликата е в това, че обеднявате 2 пъти по-бързо от междинния европеец. През последните 4 година ръководство на ГЕРБ инфлацията беше 2,4% ", напомни евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ-СДС.
 
 Андрей Новаков разказва измеренията на обедняването при Андрей Новаков разказва измеренията на обедняването при " Промяната " Източник: Zonanews
" Топлата вода и тока се трансфораха в разкош, а бързите кредите са на всеки ъгъл. България ще похарчи 7 милиарда лева повече, в сравнение с е изкарала за тази година. На фона на всичко това България ще натрупа обща 31 милиарда лева нов дълг. Стотици милиони ще тежат на нашите деца, на българчетата, които идват след нас. Бюджетният недостиг при господин Борисов беше непосредствен до нула ", акцентира Новаков.
 
По думите му страната не може да си разреши повече опити, тъй като страната няма 9 живота.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР