През последната седмица казахме довиждане на още един участник в

...
През последната седмица казахме довиждане на още един участник в
Коментари Харесай

Брутални признания в ''Игри на волята''! А любовните искри май ще се окажат цял пожар...

През последната седмица казахме " сбогом " на още един участник в " Игри на волята ". Разбира се, става въпрос за Александър, който до неотдавна се изживяваше като водач на Траките, само че играта по този начин се завъртя, че стана заложник, след това номиниран, а най-после и изпъден от шоуто. 

Виж още: Любовни искри в ''Игри на волята''? Интригите в Царево нямат край!

В следващата борба за територия Траките завоюваха правото да живеят във вилата, само че не това беше най-интересно. Както постоянно, по-вълнуващото беше в диалозите на участниците.

Така да вземем за пример Радостина, която рядко повдигаше завесата на персоналния си живот, описа за най-разтърсващото събитие в живота си - разводът. Тя го направи в диалог с Венцислава, като разказите и на двете ги сближиха посред им.

Виж още: Племена ли? В ''Игри на волята'' нещата се трансформираха, а лицемерието няма край!

По-интересното обаче беше в лагера на Славяните, където любовните искри, за които бяхме писали по-рано, си стават същински пожар. Разбира се, става въпрос за Веско и Роберта.

Прави усещане, че той се отнася грижовно към нея. Но тук има освен това от джентълменство. По-рано той си беше изразил страдание, че Роберта е обвързана, а в последните дни даже видяхме, че той ѝ подарява цвете. 

Виж още: Накъде след ''Игри на волята''? Марешка разкри проектите си, както и злокобни истории от предишното

Редно е да споменем, че сходно отношение Веско имаше и към Амелия-Мира, което обаче не му попречи да я номинира. 

Виж още: Юмруци, хапане и уроки: Жените станаха мъже в ''Игри на волята''

Всичко това обаче не трябва да е изненада. Още при влизането си в шоуто Веско съобщи, че желае да си откри българско момиче, с което да сътвори семейство и да се върне в България. Както знаем, Веско е водач на камион в Съединени американски щати.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР