През октомври миналата година най-голямата дъщеря на Бил Гейтс и

...
През октомври миналата година най-голямата дъщеря на Бил Гейтс и
Коментари Харесай

С какво се похвали дъщерята на Бил Гейтс

През октомври предходната година най-голямата щерка на Бил Гейтс и Мелинда Френч се омъжи. 26-годишната Дженифър подписа брак с 31-годишния Найел Насар, за който беше сгодена от началото на 2020 г. В края на ноември двамата споделиха още една голяма вест - че ще стават родители.
 Мелинда Гейтс, Джон Дю Пре и слуховете, че двамата са дружно
Коe e новото гадже на Мелинда Гейтс

Милиардерката е подготвена да продължи напред

Съобщиха я по нормалния метод, по който се оповестяват сходни вести в последно време - с обява в Instagram. Отново от обществените мрежи разбираме и какъв ще е полът на детето им. 

Дженифър Гейтс дава опция на почитателите си да надникнат в зашеметяващото бебешко празненство, проведено от нейната майка Мелинда, прецизират от Daily Mail. 

26-годишната Дженифът отпразнува идното идване на бебето си с охолно празненство, на което участваха куп нейни близки другари и членове на фамилията - един месец откакто разгласи, че тя и брачният партньор й Найел Насар чакат първото си дете дружно.

Най-голямата щерка на милиардера на Microsoft Бил Гейтс и някогашната му брачна половинка Мелинда ни разрешава да надникнем в екстравагантното ѝ празненство в Instagram. И по този метод тя разкрива, че е в деветия месец и че ще има момиченце.
 Дженифър Гейтс, Найел Насар и новината за бременността на щерка на Бил Гейтс и Мелинда Френч
Какво се случва с дъщерята на Бил Гейтс

Около Дженифър Гейтс има вест

" Благодаря на всички хора, които подариха мен и момиченцето с толкоз доста обич от близо и надалеч и на майка ми за семейството на тази невероятна вечер. Сърцата ни са толкоз цялостни. Също по този начин благодаря на всички създатели и прелестни хора, които проведоха това доста особено събитие - вашите гении не престават да ме изумяват ", написа под фотосите Дженифър. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР