През октомври Меган Маркъл обсъди времето си като модел с

...
През октомври Меган Маркъл обсъди времето си като модел с
Коментари Харесай

Изхвърлили Меган от Сделка или не защото флиртувала с водещия?

През октомври Меган Маркъл разиска времето си като модел с куфарче в шоуто “Сделка или не “ в своя подкаст „ Архетипи “ с гостенката си Парис Хилтън. Херцогинята на Съсекс сподели, че е напуснала шоуто след една година, тъй като е била “обективизирана “.

“Бях доста повече от това, което се обективизираше на сцената ", сподели Маркъл. " Не ми харесваше да се усещам принудена да демонстрирам единствено външен тип и малко наличие. "

'Deal or No Deal' Boss Defends Gameshow After Meghan Markle Claimed it 'Objectifies' Women
— Variety (@Variety)

“Ставаше дума единствено за хубост, а не безусловно за мозък ", продължи тя тогава. “Бях заобиколена от умни дами на онази сцена с мен, само че това не беше фокусът за какво бяхме там и най-после си потеглих с тази празнота в стомаха ми. Както споделих, бях признателна за работата, само че не и за това по какъв начин ме накара да се усещам - че не съм интелигентна. "

Маркъл взе участие в американската версия на " Сделка или не " от 2006-2007 година Шоуто беше водено от Хауи Мандел. Маркъл беше една от доста дами, които носеха блестящи тоалети, до момента в който отваряха куфарчета, с цел да разкрият премиите на състезателите.

Meghan Markle's claims she was objectified are shut down by 'Deal or No Deal' boss
— Cary (@Cary57982484)

Днес обаче Лейди Колин Кембъл, създател на скандалната книга Diana in Private и кралски коментатор, разкри, че в действителност Меган е напуснала шоуто по напълно друга причина. Според нея Маркъл е почнала да флиртува интензивно с женения водещ на предаването Хауи Мандел, което подразнило брачната половинка му, която му споделила, че би трябвало да освободи бъдещата херцогиня на Съсекс. “Тя използваше и него като стълба, с цел да се издигне, тя желала ролята ѝ в предаването да бъде по-голяма и желала повече финанси ” - споделя още Лейди Си.

 

'Deal or No Deal' boss hits back at Meghan Markle over bombshell 'bimbo' claim
— ExpressUSNews (@ExpressUSNews)

Подкастът на Маркъл провокира отрицателна реакция от някогашни модели в известното шоу, доста от които разкритикуваха херцогинята на Съсекс за изказванието, че са били третирани като " кулки " на работа.

“Всички в шоуто знаеха ролята си, познаваха облика, явяваха се на прослушване, непринудено и одобряваха работата. Изобщо не споделям нейния опит. Никога не съм се чувствала обективизирана “, сподели някогашният модел от “Сделка или не “ Патриша Кара пред Fox News Digital през октомври.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР