И по Великден стават чудесаКамион удари автомобил край ПловдивГрадоначалникът на

...
И по Великден стават чудесаКамион удари автомобил край ПловдивГрадоначалникът на
Коментари Харесай

Кмет благодари на Бог, че оцеля при катастрофа

И по Великден стават чудеса
Камион удари автомобил край Пловдив

Градоначалникът на Кричим и неговият водач са без драскотина

“Благодаря на Господ-Бог и на Божията майка, че ме резервираха жив и здрав от тежкото пътнотранспортно произшествие, в което попаднахме с водача ми! ”, Това написа кметът на Кричим Атанас Калчев и пусна фотоси от злополуката във фейсбук.

Сблъсъкът станал във вторник по здрач, когато след края на работния ден Калчев се прибирал от Пловдив към Кричим. Служебният автомобил “Рено ” бил управлявал от водача му, чиято единствена виновност била, че кара относително постепенно. Камионът “Ивеко ” се забил в задницата на реното, което се блъснало и в автомобила, който бил начело.



“В празничните дни преди Възкресение се случват чудеса и през днешния ден за мен беше такова. По Божието снизхождение очевидно още сме нужни на този свят, щом ни опази невредими! Благодаря на всички другари, близки и познати от близо и надалеч, които са разбрали за тежката злополука и ми се обадиха за състрадание и поддръжка! Светли празници на всички и Бог да е с вас! ”, написа Атанас Калчев, тъй като и той, и водачът му са оживели без драскотина. Пробите на водача на камиона за алкохол и опиати са негативни.

Днес от КАТ подсетиха, че стартират денонощни засилени инспекции по празниците, при които ще тестват всички водачи, взели участие в произшествия, както и всички останали, за които има подозрения за приложимост на алкохол или дрога.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР