През нощта срещу събота облачността ще се задържи разкъсана и

...
През нощта срещу събота облачността ще се задържи разкъсана и
Коментари Харесай

И днес остава студено

През нощта против събота облачността ще се задържи раздрана и не се чакат превалявания. В равнините и котловинните полета ще имаме условия и за мъгли. Температурите ще се задържат ниски и ще са към нормата за януари. Ще духа слаб северозападен вятър.

Очакваните минимални температури над цялата страна ще са с негативни стойности. Термометърът ще демонстрира стойности сред минус 8°С и минус 2°С.

През съботния ден времето ще се задържи с раздрана облачност, само че без превалявания.

Очакваните оптимални температури ще са сред плюс 3-5°С.
 Прогноза за 13 Януари 2024 година: Мъгли и минусови температури
Времето в София

През нощта против събота ще доминира ясно време. В равнините и котловинните полета ще имаме условия и за мъгли. През деня ще е доминира слънчево време.

Температурите ще се намалят, като минималните ще доближат до минус 7-9°С. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 1 и 2°С.

Времето по планините

През нощта против събота ще доминира ясно време През деня ще е най-вече слънчево. След обяд и с раздрана висока облачност.

Максималната температура на височина 1200 метра надморска височина ще е към минус 5°С, на 2000 метра - към минус 10°С.

Времето по Черноморието:

През нощта против събота ще доминира ясно време. Ще духа слаб северозападен вятър.Минималните температури ще са сред минус 2-3 °С. Максималните ще доближат стойности - до плюс 3°С. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Прогноза за фини прахови частици: (очаква се замърсявания)

Очакваме повишение на равнищата на фини прахови частици единствено в утринните часове над по-големите градове. Стойностите ще са сред 70-90 мкг/м3 при норма към 50 мкг/м3.

Пътна информация:
През идващите 24 часа, заради предстоящото снеготопене и минусовите температури към края на деня и през нощта, ще сътвори и висок от поледици!!!

Времето на Балканите:

През идващите часове; преваляванията на Балканите ще спрат, само че температурите ще се задържат към климатичната норма за януари. Времето ще е по постоянно с раздрана ниска облачност.

Прогноза: Имре Дузмат, Meteo Balkans
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР