През нощта след временното изясняване, облачността от север ще се

...
През нощта след временното изясняване, облачността от север ще се
Коментари Харесай

Отново много студено и в неделя

През нощта след краткотрайното изясняване, облачността от север ще се усилва. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в Източна България със слаб северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 8° и минус 3°, тук-там в котловините на Южна България до минус 10°-минус 12°, в София към минус 8°.

Утре облачността ще е забележителна, като след обяд от запад ще стартира да се раздира. Ще бъде съвсем без превалявания. Ще духа слаб, най-вече северозападен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 4° и 9°, в София 4-5°.

Над планините ще доминира облачно време, съвсем без превалявания. По-късно денем облачността ще стартира да понижава. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра - към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна, без превалявания. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха 4-7°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънцето изгрява в 6 ч. и 43 мин. и залязва в 18 ч. и 29 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 46 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР