През нощта облачността продължи да се разкъсва и намаля до

...
През нощта облачността продължи да се разкъсва и намаля до
Коментари Харесай

Времето полудя: Огромни температурни амплитуди ни очакват в почивния ден

През нощта облачността продължи да се раздира и понижа до най-вече ясно време. Сутринта ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°.

Днес времето ще е най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, а в крайните източни региони той ще духа от югоизток и ще е слаб до сдържан. Ще е топло с оптимални температури сред 15° и 20°.

В планините времето остава най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 0°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология за почивния 4 март.

По Черноморието също ще е най-вече слънчево. Там ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, който към обед ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са 8°-13°. Температурата на морската вода ще е към 7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР