През нощта, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно

...
През нощта, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно
Коментари Харесай

Сряда започва с мъгли

През нощта, над по-голямата част от страната, ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно.

На места по поречието на Дунав, в котловините и в източната част от Горнотракийската равнина ще има мъгла или ниска слоеста облачност, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, по-високи в Източна България.

През деня над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Привечер от запад ще се появи раздрана междинна и висока облачност. На места в Югоизточна България и по поречието на Дунав мъглата ще се задържи съвсем през целия ден. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са в необятни граници: от 8°-10° в местата с трайна мъгла до 17°- 19° тук-там в Предбалкана.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Привечер от запад ще се появи раздрана междинна и висока облачност. Ще духа най-вече сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 11°.

Преди обяд по Черноморието видимостта ще бъде понижена, само че след обяд ще се усъвършенства и ще е най-вече слънчево. Максимални температури на въздуха: 12°-14°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР