През ноември миналата година стана ясно, че Майкъл Б. Джордан

...
През ноември миналата година стана ясно, че Майкъл Б. Джордан
Коментари Харесай

Коя е жената до най-секси мъжа на 2020

През ноември предходната година стана ясно, че Майкъл Б. Джордан е новият Sexiest Man Alivе, или най-секси мъжът на 2020 година в класацията на списание на People.
 Майкъл Б. Джордан, People, Sexiest Man Alive и най-секси мъжът на 2020 година
Това ли е най-секси мъжът на 2020 година

Победителят е явен

Актьорът, станал известен с ролята си в " Черната пантера ", още тогава показа какъв брой мъчно е да срещнеш своя си човек. На въпроса на списанието по какъв начин е допустимо най-секси мъжът към момента да не е женен, той изясни какъв брой високи стандарти има.

На първо място уточни възприятието за комизъм, а по-късно индивидът до него да схваща какъв брой натоварена е работата на артиста, а най-после заключи, че има лист с условия, което изяснява за какво към момента не е женен.

Не след дълго обаче той стартира да излиза с 24-годишния модел Лори Харви, която е осиновена щерка на известния американски публицист и комедиант Стив Харви. Преди Майкъл тя е имала връзка c футболиста Мемфис Депай, за който даже е била сгодена, кaктo и c рaпъра Futurе, напомня E! News.

И тъй като, в случай че едно нещо не се случи в интернет, значи не се е случило, тъкмо преди месец и двамата потвърдиха, че са дружно в профилите си в Instagram. След това двойката се почувства задоволително удобно и без терзание стартира да споделя и фотоси, и сладки обръщения един към различен.

А за 34-ия рожден ден на артиста през вчерашния ден, 9 февруари, към този момент формалната му половинка разгласява серия от страхотни фотоси на двамата и дружно с поздравленията към него направи общественото самопризнание, че го обича.

Не сме имали удоволствието да разберем възприятието за комизъм на Лори, нито пък толерантността ѝ към професионалните задължения на обичания, само че очевидно всичко е налице, щом двамата наподобяват толкоз щастливи дружно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР