През най-активния за производителите период, когато прибират и е важно

...
През най-активния за производителите период, когато прибират и е важно
Коментари Харесай

Методи Байкушев: В най-активния за производителите период през годината пазарът ще работи всеки ден

През най-активния за производителите интервал, когато прибират и е значимо да осъществят продукцията си, благоевградският пазар на селскостопанска продукция ще работи всеки ден, с цел да са спокойни производителите, че трудът им не е безрезултатен и ще имат повече време да продават качествени и натурални артикули на благоевградчани. Този ангажимент пое претендентът за кмет на община Благоевград Методи Байкушев в отговор на настояванията на производителите да имат опция да оферират продукцията си по-дълго в сезона на най-голямо произвеждане. Днес, дружно с претендентите за общински съветници от листата на ПП-ДБ, адв. Байкушев беседва с жители и търговци на общинския пазар, които желаеха още да се усъвършенства организацията за наемане на маси на тържището, за които в този момент те се надпреварват всеки пазарен ден.

Част от търговците показаха стеснение от изискванията, които предлага пазарът сега. По думите им сегашният покрив, който е прекомерно висок, не ги защищава нито от дъжд, нито от слънцето през летния сезон. Кандидатът за кмет Методи Байкушев се ангажира да усъвършенства изискванията им и да търси способи да приспособи сегашната конституция, тъй че да бъде по-удобна и да защищава търговците и продукцията им.

„ Ще създадем всичко по силите си, с цел да подобрим изискванията за хората, които разчитат на общинския пазар да осъществят продукцията си “, сподели още адв. Байкушев.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР