През мобилното приложение EVA Postbank клиентите ще получат цялата информация,

...
През мобилното приложение EVA Postbank клиентите ще получат цялата информация,
Коментари Харесай

Пощенска банка с услуга за кандидатстване за жилищен кредит онлайн

През мобилното приложение EVA Postbank клиентите ще получат цялата информация, от която имат потребност, без да посещават офис на банката

В отговор на възходящия интерес на потребителите към прилагане на цифрови банкови услуги Пощенска банка дава на своите клиенти нова и комфортна опция за онлайн консултация за жилищен заем посредством мобилното приложение EVA Postbank. Иновативната услуга улеснява оптимално достъпа до информация за жилищно кредитиране, както и процедурата за кандидатстване. Благодарение на EVA Postbank клиентите ще получат лична консултация, ще се срещнат с главните стъпки в процеса на покупка и финансиране на нов дом, както и с документите, нужни за кандидатстване за жилищен заем. EVA Postbank ще им даде всички тези скъпи препоръки и информация изцяло отдалечено, без да се постанова посещаване в офис на банката. Добавянето на нови функционалности в мобилното приложение е част от тактиката на Пощенска банка за цялостна цифровизация на процесите и устрема ѝ да поддържа връзка с клиентите си по най-удобния за тях метод.

„ Рязката смяна в метода, по който хората живеят, работят и употребяват разнообразни услуги през последните месеци, докара и до промени в упованията им, свързани съответно с банковите артикули, от които имат потребност. Фокусът се измести от обичайните услуги в банковите клонове към услугите в цифрова среда. Когато приказваме за жилищно кредитиране, до неотдавна клиентите избраха визитата на място в нашите офиси, с цел да получат персонална консултация от специалист, който да им помогне да изберат най-хубавия за тях артикул и да ги вкара в цялостния развой на кредитиране. В новата обстановка клиентите, които се интересуват от финансиране за своя дом, трансформираха настройките си и към този момент чакат тези услуги да се случват напълно отдалечено. Със специфичната секция „ Ново начало в нов дом “ през мобилното ни приложение EVA Postbank ние създадохме тази опция за всички тях “, разясняват от Пощенска банка.

EVA Postbank е новаторски информационен канал, който обезпечава 24/7 достъп на клиентите до скъпа информация, обвързвана с процеса на покупка и финансиране на неподвижен парцел, нужната документи за жилищен заем, а също по този начин им дава опция за връзка с специалист на банката в действително време посредством функционалността „ live chat “. В допълнение, непосредствено през приложението, клиентите ще могат да започват развой по кандидатстване за жилищен заем, както и да получат авансово мнение по настояването си за финансиране. Услугата е изцяло безвъзмездна, като единственото, което е належащо, е потребителите да смъкват приложението ЕVA Postbank на мобилния си телефон.

Уникалната апликация е извънредно потребна както за сегашни, по този начин и за бъдещи клиенти на Пощенска банка, на които им следва покупка на жилище. В приложението те могат да намерят и спомагателна информация за други артикули и услуги на банката, кредитни калкулатори с опция за онлайн кандидатстване, както и потребни препоръки, ако клиентът изгуби банковата си карта, в случай че тя е арестувана от банкомат, в случай че не помни потребителското име или паролата за интернет банкирането си, ПИН кода на своята дебитна или кредитна карта и доста други. Виртуалният консултант, който живее в телефона на клиента, може да спомага с отговори и за местоположението на най-близките офиси и банкомати.

Приложението EVA Postbank е основано за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено гратис от Гугъл Play и App Store.

Повече информация за огромното многообразие от артикули за жилищно кредитиране на Пощенска банка можете да научите на уеб страницата www.postbank.bg, в профилираните центрове и офисите на банката, на среща с мобилен банков специалист или по телефон на къс номер *7224.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР