През май месец, точно преди да отпразнува своя 51-ви рожден

...
През май месец, точно преди да отпразнува своя 51-ви рожден
Коментари Харесай

Наоми Кембъл с първа модна фотосесия след като стана майка

През май месец, тъкмо преди да отпразнува своя 51-ви рожден ден, съумя да изненада всички, обявявайки, че е станала майка. Малко преди този момент супермоделът се появи в юбилейното ревю на Майкъл Корс, а в този момент, единствено два месеца по-късно, я виждаме в новата рекламна акция на – TB Summer Monogram. „ Винаги съм подготвена да пожертвам и да се впусна в непознати води “, споделя Наоми Кембъл пред Vogue и добавя, че за нея постоянно е наслаждение да работи с Рикардо Тиши, който не стопира да я изненадва с концепциите, които измисля. Освен това постоянно съумява да я предизвика да направи нещо, което си е мислила, че в никакъв случай няма да може.

“Наоми има тази невероятна сила и хубост, която въплъщава както непреходността във времето, по този начин и жизнеността на лятото “, споделя от своя страна Тиши. Още едно доказателство за какво Кембъл е част от тези безконечни супермодели, които не престават да бъдат ентусиазъм за дизайнерите. Показа ни го и изобретателния шеф на – Ким Джоунс, който предходната седмица показа своята втора сбирка висша мода с Кейт Мос в основната роля. Наоми Кембъл пък беше част от предното му дебютно haute couture шоу.
               

Сега обаче супермоделът застава пред обектива на Данко Стайнер, с който работи за първи път, с цел да показа летните модели на Burberry, в това число и бански костюми. И, да, наподобява зашеметяващо! Акцентът в сбирката е монограмът на английската фешън къща, като принтът покрива и облекла, и аксесоари. Моделите са за всички тези, които желаят да се пренесат край брега на морето и да избягат към обичаната си лятна дестинация. „ Колекцията улавя това оптимистично чувство за лято и вълнението от това, което следва “, споделя Тиши.

„ Обожавам банските и дългите панталони. Платът е луксозен - доста комфортен и можете да го носите и денем, и през вечерта. Семпъл е, само че в това време е доста изискан “, споделя Наоми. А цялата сбирка към този момент е налична на.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР