През март всяка година тълкувателите и изследователите на пророчествата на

...
През март всяка година тълкувателите и изследователите на пророчествата на
Коментари Харесай

Нострадамус: Уилям няма да наследи Чарлз, ще отровят папата!

През март всяка година тълкувателите и откривателите на пророчествата на гениалния вещател Мишел дьо Нострадам оповестяват нова доза от мистичните му предсказания. Причината това да съответствува с пролетта, а не с началото на годината е, че в действителност точно през март 1555 година Нострадамус разгласява за пръв път своята фамозна книга „ Предсказания “ (Les Propheties).

Въпреки че от издаването ѝ ни разделят повече от четири века, и през днешния ден тя продължава да е настояща. Една от аргументите е шифровката, която гениалният прорицател, астролог и врач е употребявал. Според негови откриватели една дребна част от описаните под формата на четиристишия стотици видения и прогнози ще се случи тъкмо през 2024 година Едно от тях гласи, че когато сборът от цифрите на година през второто хилядолетие стане 8, един монарх ще се отдръпна от своя кралски престол под сянката на ореха. Този тип дърво в митологията, а и думата „ сянка “ изобщо се свързват със смъртна заплаха. Сборът от числата в актуалната година дава тъкмо осмица, свързвана в нумерологията с Плутон – рискова планета, сееща гибел и съсипия.

Мнозина към този момент злокобно обвързват диагнозата рак на крал Чарлз III, оповестена преди седмици, с тълкуванието на това знамение. То гласи още, че Негово Височество ще бъде сменен от тайнствен монарх. Дали пък някой различен с изключение на принц Уилям няма да разгласи искания за британския престол един ден, остава мистерия.

Друга прогноза на гадателя е, че папата може да бъде токсичен с арсен. Дали става дума за настоящия глава на Римокатолическата черква, единствено можем да се чудим. Западни интернет конгреси обаче са цялостни с опасения за здравето на аржентинеца папа Франциск около борбата, която е поел против педофилите и корумпираните кардинали, свили гнездо в лоното на Западната черква. Преди време той даже ги назова „ оръжия на сатаната “.

Едно четиристишие също навежда на мисълта за скорошна рокада по върховете на Римокатолическата черква. „ Чрез гибелта на доста остарелия понтифекс ще бъде определен римлянин на добра възраст “, написа той. Това загатва за вероятността по-млад претендент да заеме мястото на 87-годишния папа Франциск. Въпреки това Нострадамус разкрива, че този набожен водач ще „ отслаби престола си “, което също дава храна за много тълкувания. 

Някои от климатично звучащите му предсказания също се сочат за сбъдване през актуалната година. Счита се, че още преди епохи Нострадамус е съумял да планува климатичния безпорядък, който сега обгръща цялото земно кълбо. Не е загадка, че пагубните метеорологични феномени като наводнения, стихии, нетипично време като сняг в южните страни и горещи талази в северните са знамения за апокалипсиса, разказан още в Библията. 

По мотив климатичните промени в едно четиристишие той написа: „ Сухата земя ще става все по-изсъхнала “. Отделно той предизвестява и за „ доста огромен апетит поради идване на огромна приливна вълна (цунами) “. Александър Лазарев – откривател на Нострадамус, твърди, че гадателят приказва още за трета международна война. Тя може да се води с химически бомби или с обеднен уран. Глобалният спор обаче можел да включва и подривни средства, тероризъм, стопански саботажи, сриване на финансовите тържища.

„ На небето ще се появи второ слънце, след което иде краят на света “, пророкувал Нострадамус. Това привидение обаче има и вариации, като прекосяването на комета да вземем за пример. Второто слънце припомня още експлоадирането на супернова звезда, която евентуално ще се вижда освен нощем, само че и през деня. А по този начин ще се извърши и изискването да свети като второ слънце. Третият и най-лош сюжет е Нострадамус да е видял светлина от нуклеарни гъби при експлоадиране на атомна война.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР