През лятото всеки от нас предпочита да похапва свежи и

...
През лятото всеки от нас предпочита да похапва свежи и
Коментари Харесай

Няколко капки от тази подправка и летният десерт ще се превърне в ХИТ

През лятото всеки от нас избира да похапва свежи и леки десерти, вместо това да налита на тези божествени шоколадови торти, от които по-късно ни е отвратително тежко на стомаха.

Плодовете, като се изключи че са потребни и доставят на организма ни солидна порция витамини и минерали, са също толкоз подобаващи за изработката на редица вкусотии, които да похапваме за десерт.

Коя е съставката, която да добавите към летния десерт?

Всеки от вас познава усета на балсамико. Той е характерен и се откроява доста доста от този на ябълковия или винен оцет. Тази фалшификация е отлично допълнение към съвсем всяка една зеленчукова салата, италианска паста и марината за напълно приготвено месо.

Дали обаче подозирате за още едно приложение на балсамикото? Става въпрос за неговата интервенция в десертите.
 Рецепта за апетитен и елементарен леден десерт Рецепта за апетитен и елементарен леден десерт
Време е да ви зарадваме с рецепта за един доста апетитен и ободрителен десерт, който да си извършите вкъщи. Няма потребност да прибягвате до сл...

Предлагаме ви да пробвате следния десерт. Вземете купа с ягоди или други плодове по ваш избор. Поръсете ги щедро с пудра захар и оставете по този начин за известно време, с цел да се смесят двете съставки. Накрая капнете няколко капки от ароматния оцет. Ефектът ще е свръхестествен. Получава се един необикновен усет, който няма еднакъв на себе си.

За предпочитане е да оставите в ледник за известно време, тъй че плодовете да са още по-свежи и изцяло настоящи за летните горещини.

Опитайте и ще останете безпределно изумени от резултата. Само няколко капки благоуханен балсамов оцет и плодовият десерт ще се трансформира в шедьовър.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР