През лятото широката общественост се запозна с едно от откритията

...
През лятото широката общественост се запозна с едно от откритията
Коментари Харесай

Искан от Байерн и ПСЖ със сигурност съжалява за избора си

През лятото необятната общност се срещна с едно от откритията във френския народен тим Бенжамен Павар, който до тогава беше прочут главно в Бундеслигата, където играе за Щутгарт. Защитникът направи доста мощен минал сезон в Германия и заслужи място в селекцията на Дидие Дешан за финалите в Русия. Там Павар взе присъединяване в шест от седемте мача, като за тях отборът позволи шест попадения. Той дори вкара на Аржентина на 1/8-финалите и този гол беше определен за №1 на Мондиала.

След забележителното международно състезание Павар избра да остане в Щутгарт и по този начин не прояви интерес към желанието на други клубове да го имат. Говореше за възможен трансфер в Байерн (Мюнхен), Пари Сен Жермен или в различен клуб, само че французинът реши, че не би трябвало да сменя сегашния си отбор.

Със сигурност обаче Павар към този момент съжалява, тъй като от началото на новия шампионат в Бундеслигата Щутгарт е позволил 17 гола в осемте мача, в които международният отличник е взел присъединяване. “Швабите” са на дъното на класиране със единствено една победа от 9 кръга.

Je rêvais de gagner des titres et je gagne le plus beau
Rendez vous sur Paris pic.twitter.com/GeA4zEhaEo
— Benjamin Pavard 21 (@BenPavard28) July 16, 2018
Според слуховете в контракта на Павар има уговорка, съгласно която през идното лято той ще може да напусне против 35 млн. евро. Бундеслига 9 кръг, събота 27 октомври  Хофенхайм 4:0краен резулат  Щутгарт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР