През лятото Деси Стоянова ще духне 48 свещички на тортата

...
През лятото Деси Стоянова ще духне 48 свещички на тортата
Коментари Харесай

Деси Стоянова удари кьоравото

През лятото Деси Стоянова ще духне 48 свещички на тортата си, а от тази есен ще работи с мъж, който е с 15 или дори 20 години по-млад от нея.

 

И петимата топ претенденти за наследници на екранния й сътрудник Сашо Кадиев в „ Преди обед “, са доста по-млади от нея. Без значение, че изгледа много свежо за възрастта си, на фона на наследниците на Кадиев, тя стои не като кака, а напряко като лелка.

 

Четирима от възможните му наследници, са артисти – любимецът на bTV и втръснал до болежка на феновете Иво Аръков и по-слабо известните му сътрудници Кирил Недков, Петър Дончев и Антоан Петров. В топ 5 влиза и един публицист – Антон Биров.

 

След двумесечни кастинги тази седмица bTV опитва на екран петима претенденти, минали през ситото. Кадиев, който към момента не е напуснал публично предаването, е на турне в Европа в компанията на половинката си Ивелина Чоева, която тези дни има рожден ден. През това време от малкия екран всеки ден поставят нов претендент до Деси Стоянова. Очаква се изборът на непрекъснат сътрудник за Стоянова да бъде изработен след този тест.

 

По отношение на Иво Аръков феновете се майтапят, че е станал като Виктория Капитонова – главният му блян е нито ден на малкия екран да не мине без негово наличие. Макар двамата да не стоят зле пред камерите, не би трябвало да се подценява и фактът, че той е с цели 13 години по-млад от Деси Стоянова и до нея артистът наподобява като недоучил гимназист по време на изпит. 

 

Втори в топ 5 е симпатичният Кирил Недков. Наскоро той се изяви като седмичен коментатор в „ Преди обед “ и направи доста положително усещане с разсъдък, положително образование и държание пред камерата. Той е с 15 години по-млад от Стоянова, само че наподобява задоволително сериозен, с цел да не се набива на очи разликата във възрастта им.

 

Антон Биров е единственият публицист в топ 5 на претендентите. Той наподобява най-зрял измежду тях, има опит в малкия екран, води излъчвания за книги, минава за интелектуалец, само че не е ясно дали на неговия декор Деси ще продължава да свети като сериозната и умна половинка в дуото на водещите. Предвид голямата му претовареност обаче е доста огромен шансът да се откаже от мястото.

 

Петър Дочев е известен повече от Нова тв. Сравнително скоро той бе седмичен коментатор в „ Преди обед “. Това, с което се опита да впечатли феновете бе да им споделя всеки ден по една история от живота си. те в действителност не бяха неприятни и феновете евентуално ще го одобряват като водещ.

 

Най-младият измежду кандидатите за мястото на Кадиев ще навърши 28 години чак през декември. Антоан Петров първо минаваше за протеже на Маги Халваджиян, а по-късно и на Слави Трифонов. Ако бъде утвърден за работата до Деси Стоянова, това за него ще бъде огромен плюс, защото ще му донесе известност. Въпросът е дали ще успее да употребява славата по този начин, че тя да бъде от изгода за гения му или ще убие този гений посредством нея.

 

След Иво Аръков, той сякаш е артистът, който залита най-вече по бързата тв известност измежду четиримата, които се пробват за водещи.

Засега панелистът на Гала Дарин Ангелов остава под чертата. От медията търсят освен човек с по-малко задължения, а и не толкова известен, с цел да не се пазари за огромна заплата. За сметка на това пък в играта се завръща Виктор Стоянов. Какво решение ще вземе медията, следва да разберем.

Инфо: Уикенд

Тагове: Иво Аръков Кирил Недков Петър Дончев Антоан Петров Антон Биров Сашо Кадиев Деси Стоянова „ Преди обед “ Маги Халваджиян Слави Трифонов Виктор Стоянов Дарин Ангелов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР