През изминалото денонощие в област Силистра са били загасени множество

...
През изминалото денонощие в област Силистра са били загасени множество
Коментари Харесай

Потушиха 8 пожара в Силистренско само за ден

През миналото денонощие в област Силистра са били загасени голям брой пожари, разпростиращи се на огромни площи, оповестиха от полицията.

Екип на РСПБЗН-Силистра загасиха пожар, разпрострял се на огромна повърхност.
Произшествието е станало към 15:30 часа в кв.Попово на Алфатар. Огънят застрашавал постройка, само че бил сподавен , преди да нанесе материални вреди.

Доброволци са взели участие в гасенето и на различен пожар, зародил към 14:50 часа през вчерашния ден в землището на село Стрелково. С гасенето на огъня, засегнал 20 000 кв.м сухи треви, се справили огнеборци от Противопожарен сектор – Кайнарджа. Няма материални загуби.

Други четири пожара в сухи треви са загасени от екипи на противопожарните звена в региона през вчерашния ден. Произшествията са станали в регионите на села Професор Иширково, Смилец, Руйно и Звенимир . Спасени са иглолистни гори наоколо до огнищата.

Овощна градина и три къщи в село Грънчарово са избавени от опожаряване . Отпадъци на повърхност от 900 кв.м горели наоколо до тях, само че пожарните екиписа съумели да потушат пожара, преди да аргументи вреди. Небрежност довела до произшествието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР