През изминалото денонощие полицаите от Мездра и Бяла Слатина разкриха

...
През изминалото денонощие полицаите от Мездра и Бяла Слатина разкриха
Коментари Харесай

Разкриха две нагли кражби с взлом за една нощ в Северозапада

През миналото денонощие служителите на реда от Мездра и Бяла Слатина разкриха две нагли закононарушение, научихме от Областната дирекция във Враца.
В единия от случаите жителка на Малорад е съобщила за кражба на битова техника от вкъщи й. Заявила, че сред 7 и 9 ноември от пристройка към къщата са изчезнали ледник, готварска и отоплителна печка. След следствие на полицията, едвам нощес е открит причинителя на наглото посягане. Неговите букви са А.П. и е на 48 години. Крадецът, който живее в Малорад, е показал къде се намират откраднатите уреди. Те са конфискувани и върнати на собственичката.
Друг случай на битова кражба е този на гражданин от сео Игнатица. Той декларирал пред ченгетата, че сред 10 и 13 ноември от наследствената му къща в местността "Габровница " е изчезнало DVD. Тогава по случая на пострадалия е формиран заявителски материал.
След следствие на служителите на реда от Мездра, е открито, че крадецът е мъж на 21 години. Той носи букви М.И. и живее в с.Бърдарски геран. Откраднатата движимост е върната на притежателя.
М.И. е арестуван за едно денонощие в РУ-Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР