През изминалия уикенд, в ТЕД се проведе първия по рода

...
През изминалия уикенд, в ТЕД се проведе първия по рода
Коментари Харесай

ТЕД Заедно: Компанията проведе първия по рода си празник

През миналия уикенд, в ТЕД се организира първия по рода си празник в чест на чиновниците на Компанията – хората, без които името ТЕД не би имало същия смисъл. Отпразнувахме това, че всички дружно изпълваме ТЕД с живот, дружно творим и оказваме помощ на хората в България и по света да водят по-пълноценен живот.

Събитието се организира под наслов ТЕД Заедно и се състоя на 20.04.2019 година в двора на Фабриката на ТЕД.

Празникът стартира с подарък за всеки присъединил се чиновник – тениска със особено направено за мотива лого – ТЕД Заедно. В духа на екипната работата всички присъстващи се сплотиха и изписаха с телата си логото ТЕД, в първия по рода си за Компанията жив надпис, след което се отдадоха на спортни съревнования и игри.

ТЕД-БЕД е компания, която високо цени фамилията и по този мотив децата на чиновниците също бяха поканени да се включат в празника. Събралата се група дребни и огромни малчугани сътвори едно прелестно въодушевление, изпълнено със смях и игри.

Децата рисуваха с тебешири, тичаха след топки и играха на криеница, до момента в който техните родители премериха силите си на тенис на маса и федербал.

На събитието беше показан един извънреден колаж, събрал лицата и мислите на най-ентусиазираните чиновници на компанията, взели присъединяване в състезанието „ Какво е ТЕД за мен “. Думи като „ семейство “, „ дом “, „ пристрастеност “ и „ ентусиазъм “ бяха най-често представени от чиновниците на Компанията.

Положителния заряд от него се придвижи и върху един пъзел, придобил типа на шедьовър с помощта на задружните старания на хората на ТЕД – всеки участник в празника получи опция да запише върху своето парче от пъзела думата, с която би описал ТЕД.

Лекият дъжд не попречи на положителното въодушевление и типично в националния Български дух беше пропъден с право хоро. Докато под дъжда се виеше хоро, а на сушинка тенис конкуренцията ставаше все по-ожесточена, най-гладните се бяха наредили на опашка пред кулинарната атракция на събитието – необикновено вкусни, приготвени на момента бургери. Б

ургерите бяха дело на комерсиалния представител на ТЕД Кристиян Матев, някогашен участник в Мастър Шев България, и екипът му страхотни майстор-готвачи ( в това число Стелиан Тибериус „ Куку “, също участник в кулинарното шоу).

В края на събитието всеки от участниците в спортните съревнования и хората получи алегоричен подарък – орден на победител, защото когато нещата се вършат заедно и с въодушевление, всеки е победител.

Положителния заряд и прелестното въодушевление от това събитие ще послужат като ентусиазъм за нови събития, в който Заедно хората на ТЕД ще се забавляват и творят.
 ТЕД Заедно: Компанията организира първия по рода си празник
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР