През изминалия уикенд се изиграха две от най-горещите дербита изобщо

...
През изминалия уикенд се изиграха две от най-горещите дербита изобщо
Коментари Харесай

Дисципът обяви куп наказания след „Вечното дерби“ и „Дербито на Пловдив“

През миналия уикенд се изиграха две от най-горещите дербита въобще на Балканския полуостров сред тимовете на Левски, ЦСКА, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив, което напълно предстоящо сътвори много работа и на съдийските бригади из страната. В резултат Дисциплинарната комисия към БФС излезе с редица наказания през днешния ден, касаещи точно четирите клуба.

„ Сините “ ще би трябвало да заплатят санкции в общ размер на 5 300 лева, а в това време Вандерсон ще бъде лишен от спортни права за един мач, до момента в който Андриан Краев изгоря за две срещи.

„ Армейците “ пък ще платят наказания в размер на 8 хиляди лева Стойчо Младенов също по този начин няма да може да разчита на Амос Юга и Брадли Мазику за дуела против Царско село през идния уикенд.

„ Канарчетата “ също бяха солено санкционирани за ексцесиите по време на дербито. Те ще би трябвало да платят 6 хиляди лева

„ Смърфовете “ ще се разделят със същата сума, както и градските им съперници, само че в допълнение ще компенсират домакините за разрушенията по инфраструктурата на стадиона в Коматево. Кристиан Гомис получи и два мача наказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР