През изминалия уикенд Дуейн Джонсън направи голямото си завръщане към

...
През изминалия уикенд Дуейн Джонсън направи голямото си завръщане към
Коментари Харесай

Колко милиона е получил Дуейн Джонсън, за да се върне в кеча

През миналия уикенд Дуейн Джонсън направи огромното си завръщане към кеча, като за първи път от около 10 години се качи на кръга, с цел да вземе присъединяване в мач.
 Дуейн Джонсън на WrestleMania 40 - огромното завръщане на Скалата в кеча
WrestleMania 40 - огромното завръщане на Дуейн Джонсън в кеча

Ето на това му се споделя шоу

Скалата сплоти старания с Роман Рейнс, с цел да съумеят двамата да победят в мач по двойки Сет Ролинс и Коди Роудс. С връщането си Джонсън укрепи още повече упованията към соловия мач сред Рейнс и Роудс, който в последна сметка бе извоюван от Коди Роудс.

Като цяло всичко случило се на WrestleMania 40 бе много трагично и почитателите несъмнено не са останали разочаровани. Остава обаче един огромен въпрос, който мъчи по-любопитните почитатели на кеча, а точно какъв брой милиона е получил Дуейн Джонсън, с цел да се качи още веднъж на кръга и подложи тялото си на тестване.

Кеч анализаторът Дейв Мелцер твърди, че Скалата е получил към 30 милиона $ за присъединяване си в WrestleMania 40. Това се е случило откакто Джонсън бе признат за член на борда на шефовете на TKO - компанията, под чиято шапка е WWE, пише GiveMeSport.
 Дуейн Джонсън и марката му Papatui - по какъв начин накара хората да се смеят на шампоана му
Дуейн Джонсън продава шампоани - от какво недоволстват хората

Papatui обаче се радва на удовлетворени клиенти

Като част от тази договорка Дуейн Джонсън получи правата върху театралния си псевдоним Скалата и някои от непокътнатите му изречения и хватки в кеча.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР