През изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на

...
През изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на
Коментари Харесай

Пожар на хладилник задими вход в блок „Шар планина“

През миналите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 8 сигнала за катастрофи

На 22 април, за времето от 12:57 до 13:15 часа, чиновници от Първа РСПБЗН са реагирали на позвъняване за запалено ел. табло на адрес в гр. Русе, на ул. "Княжеска ". Установен е нагорял ел. проводник в основното табло във вход на блок. Екипът не е правил пожарогасене.

На същата дата, сред 19:33 и 20:30 часа, екип на РСПБЗН се е отзовал на сигнал за разпален комин на къща в с. Полско Косово. Горели са насъбрани сажди. Произшествието е без вреди.

На 24 април от 02:29 до 03:38 ч., два екипа на Втора РСПБЗН са пратени на сигнал за задимяване във вход на блок „ Шар планина “ в Русе. На място се е открило мощно задимяване в стълбищната клетка на входа, като на 8 ет. е открит да тлее отчасти изгорен ледник. Най-вероятно пожарът е зародил от късо съединяване на лед осветително тяло, което се е разтопило върху хладилника и е провокирало запалването. При случая не са потърпевши хора.

На същата дата, за времето от 20:42 до 21:15 часа, екип от Първа РСПБЗН е посетил адрес в русенския кв. "Средна кула ", поради сигнал за зародил пожар в дървена покривна облицовка на къща. Произшествието е ликвидирано на повърхност към 1 кв. м от наемателите, които са полагали изолираност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР