През изминалите дни Бри Ларсън отбеляза стабилно присъствие на червения

...
През изминалите дни Бри Ларсън отбеляза стабилно присъствие на червения
Коментари Харесай

Алисия Викандер като черен лебед и edna българска рокля по червения килим в Лондон

През миналите дни Бри Ларсън означи устойчиво наличие на аления килим поради основната си роля в „ Капитан Марвел “. На международната премиера на кино лентата за новата супергероиня актрисата беше облечена с в рокля Rodarte в физически цвят . Освен дългия шлейф и асиметричната и полупрозрачна долна част, други детайли, заслужаващи внимание тук, са бродериите във формата на звезда (какъвто е и признакът на героинята), която откриваме и по обеците .

 червен килим Getty

За прожекция на „ Капитан Марвел “ в Ню Йорк актрисата блестеше в още едно произведение на Rodarte – панталони с висока талия и топ с бухнали ръкави, и двете обсипани с пайети .

 червен килим Getty

Вижте още от най-хубавите визии от аления килим през миналата седмица в галерията >>>

Миналият понеделник Лили Джеймс („ Пепеляшка “, „ Mamma Mia! Отново дружно “) заложи на български дизайнер Петър Петров . За да посети премиите “Into Film” в Лондон , актрисата облече негова асиметрична миди рокля на точки и ни накара да я харесваме още повече.

 червен килим Getty

Седмицата на модата в Париж п рез миналата седмица притегли вниманието с ревюто на Chanel, където погледите ни се стопираха върху Марион Котияр и тази забавна рокля на марката в два цвята.

 червен килим Getty

Нежна и елегантна, Алисия Викандер подсещаше на черен лебед при появяването си за ревюто на Louis Vuitton. Роклята на актрисата беше разчупена със сребристи мъниста и флорални претекстове в бяло. Такива детайли, единствено че цветни, виждаме и по чантата ѝ, съчетана с лачени черни обувки.

 червен килим Getty

В петък предходната седмица беше открит и филмовият фестивал South by Southwest (SXSW) в Остин, Тексас . Там Оливия Уайлд показа режисьорския си дебют с “Booksmart”, а за няколкото си появи беше заложила на бохемски жанр - вижте останалите ѝ тук >>>

View this post on Instagram
#oliviawilde#premiere#nightout#streetstyle#streetfashion#queen#quotes#fashion#style#chic#glam#glamour#hairstyle#makeup#inspiration#perfection#celebrities#celebrity#trendy#itgirl#diva#icon#stunning#gorgeous#lovely

A post shared by arigonzalves (@arigonzalves) on Mar 11, 2019 at 1:08am PDT

Вижте още от най-хубавите визии от аления килим през миналата седмица в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР