През изминалата вече неделя любителите на високите скорости чакаха с

...
През изминалата вече неделя любителите на високите скорости чакаха с
Коментари Харесай

Варненката Нора Недкова се уреди със звездна компания за финала на Формула 1

През миналата към този момент неделя феновете на високите скорости чакаха с неспокойствие да схванат по какъв начин ще приключи оспорваният край на Гран При на Абу Даби, с който публично завърши тазгодишният сезон на Формула 1. И до момента в който едни се опитваха да намерят метод по какъв начин да проследят конкуренцията, в която Макс Верстапен победи Луис Хамилтън, печелейки първата международна купа в кариерата си, други имаха достойнството да следят оспорваната конкуренция на двамата водачи от първи ред на пистата в столицата на Обединените арабски емирства. За изненада на мнозина измежду тези, приветствали на място новия отличник, бе Нора Недкова, която участва на събитието по специфична покана, оповестява dir.bg.

През цялото време, до момента в който течеше съревнованието, тя разгласява като 24-часови истории в своя персонален Инстаграм профил фотоси и видео клипове, направени на второто трасе по-късно в Бахрейн в Близкия Изток, а точно " Яс Марина ", трансформирало се в един от непрекъснатите домове на надпреварите от шампионата. След като по-рано през годината плеймейтката мина по аления килим на Кинофестивала в Кан, озовавайки се измежду някои от най-големите кино величия, в този момент тя още веднъж се подреди до редица звезди, измежду които се оказа и не какъв да е, а именития американски кечист Тери Джийн Болеа, по-известен като Хълк Хоган, който се изявява освен на кръга, само че и пред камера.

Преди ден русокоската показа във виртуалното пространство изображение, на което театралничи пред обектива в компанията на звездата от " Роки III ". В синхрон с провокативната си природа, на него някогашната участничка от предаването " VIP Brother " е облечена в бежово сако, под което не носи нищо, разкривайки голата кожа на обилното си деколте. От своя страна, правилен на присъщия си жанр, двукратният притежател на купата " Кралски тътнеж " носи тениска със щампа в предната част, върху която е поставил суитчър с дълъг ръкав, а външният му тип се добавя от неизменимите слънчеви очила и забрадка за глава с името му, трансформирали се в негова запазена марка през годините. Разбира се, облеклото и аксесоарите, на които се е спрял, са подбрани в един цвят - блестящо жълто, който е измежду обичаните на спортиста и артист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР