През изминалата седмица в гр. Сочи, Русия се проведе поредното

...
През изминалата седмица в гр. Сочи, Русия се проведе поредното
Коментари Харесай

Делегация на „Младежки Глас“ се завърна от участие в международния форум за младежи в Русия

През миналата седмица в гр. Сочи, Русия се организира следващото издание на интернационалния фестивал за младежи и студенти, събрал представители от над 150 страни по света и сплотяващ над 25 000 участника. На форумът, в който взеха присъединяване представители на най-силните и огромни юношески организации и техните водачи от всички континенти, интензивно присъединяване взе делегация от Национално Сдружение „ Младежки Глас ". Представителите на най-голямата българска младежка неправителствена организация интензивно се включиха в обмяната на опит, построяването на контакти и представянето на България пред участниците от останалите страни. По време на десетките срещи сред участници от останалите страни и екипи на „ Младежки Глас " се реализираха нови партньорства на организацията и благоприятни условия за развиване на интернационално равнище на български младежи.

Национално Сдружение „ Младежки Глас " реализира контакт и направи връзка с представителите на множеството страни, участващи във форума, сред които Франция, Китай, Танзания, Русия, Зимбабве, Куба, Мексико, Бразилия, Сърбия и редица други страни и техните делегации. На първо място представителите на родната организация презентираха България, евроатлантическото развиване на страната ни, напредъка на младежите в развиването им в публичната сфера. Бяха построени трайни взаимоотношения и партньорства сред представителите на най-мащабната българска неправителствена конструкция и водачите на международните придвижвания, участващи във форума. Разменените контакти и отлични усещания от страната ни доведоха до стремежи на участници от всички континенти да посетят България и да видят от близко хубостта на страната ни.
„ Представихме с горделивост Родината ни, изтъкнахме всички положителни страни на България, показахме и мощният капацитет на младите в страната ни. Международният продан на опит сред представителите на организацията ни и водачите от останалия свят е основа за създаване на мост сред нас за едно още по-добро общество и мощен плюс в развиването на новото потомство " - разяснява водачът на Национално Сдружение „ Младежки Глас " Тодор Йосифов.

Заедно с представители на другите български организации, младежите взеха присъединяване в редица срещи, образования, семинари и тренинги, повишаващи професионалния и експертен потенциал за развиване на уменията им в организационната област.

Силното интернационално развиване на Национално Сдружение „ Младежки Глас " през последните години способства за обмяната на опит и експертни умения сред българските младежи и връстниците им от целия свят, както и за мощното показване на България пред останалите страни. В момента екипи на организацията от цялата страна приготвят десетки образования и семинари за развиването на младежите посредством клоновата си мрежа в България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР